Guiden till bilverkstäder i Stockholm

Guiden till bilverkstäder i Stockholm

På jakt efter en bra bilverkstad i Stockholm? När bilen går sönder och behöver reparation eller bilservice, är det bra att hitta rätt ställe att lämna in den på. Att hitta en bra verkstad i Stockholm handlar om många faktorer, inte bara den rent geografiska. Kanske behöver du laga eller byta vindrutan, eller kanske är det dags för besiktning, att byta däck, få biltvätt eller laga bilen på annat sätt. Stockholm har många bilverkstäder med skickliga bilmekaniker som servar och reparerar bilen. Vi har listat några alternativ när du behöver lämna in bilen på verkstad i Stockholm.

Innehållsförteckning
 1. Bra bilverkstäder i Stockholm
  1. Speedy Bilservice – Snabb service
  2. VIA Bilservice – Personlig kontakt
  3. Vanadis Gummi – Allt på samma ställe
  4. RF Bilservice – Konkurrenskraftiga priser
  5. Mekonomen Norrtull – Erfarna mekaniker
  6. Nacka Däck och Bilverkstad – Från det lilla till det stora
  7. Autotjänst E Vogel – Passion för Porsche
  8. VR Motor Stockholm – Handplockat team
  9. Min bil Bromma – Fokus på kunden
  10. Eurocar & Europagummi – Fullservice
  11. V59 – Verkstad, tvätt och däck
  12. Ades Bilservice – Omsorgsfull service

Bra bilverkstäder i Stockholm

Speedy Bilservice

Snabb service

En omtyckt verkstadskedja som finns på flera håll i Stockholm. Speedy erbjuder bilservice och bilreparationer oavsett bilmärke. Här kan du få drop-in eller boka en tid och vänta medan bilen blir klar. Vid inlämning ges ett fast pris.

VIA Bilservice

Personlig kontakt

VIA Bilservice på Söder grundades 1975 och ingår i verkstadskedjan Autoexperten. Denna familjeägda lilla bilverkstad servar och reparerar alla bilmärken och modeller. Här får du hjälp med det mesta som rör bilen, bland annat AC-service.

Vanadis Gummi

Allt på samma ställe

Familjeföretaget Vanadis Gummi erbjuder gummiverkstad, bilverkstad och bilvård på samma adress. Deras bilverkstad är ansluten till Verkstadspartner och här servar de alla bilmärken. Via hemsidan kan du få en offert och boka tid.

RF Bilservice

Konkurrenskraftiga priser

I Norsborg ligger RF Bilservice, en privatägd AD-auktoriserad bilverkstad som erbjuder bilservice och bilreparationer till överkomliga priser. Här kan du bland annat få hjälp med kamremsbyte, oljeservice och däckservice. De har även ett brett utbud av reservdelar.

Mekonomen Norrtull

Erfarna mekaniker

Mekonomen Norrtull erbjuder service och reparationer av alla modeller och bilmärken till ett förmånligt pris. De har även biltvätt samt en däckverkstad där de säljer, byter och förvarar däck i sitt däckhotell. Lånebilar finns tillgängliga.

Nacka Däck och Bilverkstad

Från det lilla till det stora

Nacka Däck och Bilverkstad är anslutna till OKQ8 och drivs av två bilmekaniker som tar hand om service, reparationer, felsökning, däck och tillbehör till bilen. Här kan du bland annat få hjälp med att laga en punktering, byta däck eller laga bilen när den går sönder.

Autotjänst E Vogel

Passion för Porsche

Mitt i stan ligger denna passionerade Porscheverkstad, vars tre erfarna mekaniker brinner för bilar och ger ett personligt bemötande. Här vill man att det ska vara enkelt och kul att äga en bil. Bortsett från just Porsche erbjuder de service och reparationer av Audi-, Volkswagen- och BMW-modeller.

VR Motor Stockholm

Handplockat team

VR Motor Stockholm ligger i Bandhagen och har ett handplockat team som servar och reparerar alla bilmärken, men kompetensen är extra bred inom Audi, Volkswagen, Skoda, Seat, BMW, Volvo och Saab. De fixar stenskott, byte av vindruta, hjulinställning och mycket mer.

Min bil Bromma

Fokus på kunden

Bakom Ulfsunda slott finns Min bil Bromma, som är en del av Min bil Stockholm. Verkstaden tar emot alla bilmärken för service och reparation, men de är specialiserade på Subaru, Honda, Hyundai, SSangYong och Mitsubishi Motors.

Eurocar & Europagummi

Fullservice

Hos Eurocar & Europagummi på Östermalm erbjuder de biltjänster för alla typer av bilar. Allt från reparationer av motorn till AC-service, tvätt och däckservice när du till exempelvis behöver laga en punktering, byta däck eller förvara däck.

V59

Verkstad, tvätt och däck

Bilverkstaden V59 på Valhallavägen servar och reparerar alla bilmärken. Bland tjänsterna finns till exempel kamremsbyte, byte av startmotor, tändstift och kylarvätska. Utöver service och reparation har de ett brett utbud inom biltvätt och du kan även byta däck, med mer.

Ades Bilservice

Hemsida

Omsorgsfull service

Hos Ade i Nacka kan du få hjälp med reparationer, generell service och däckbyte. Här kan du få råd och tips, personalen här vill gärna hitta den bästa lösningen för just dig och din bil. Du kan alltid titta förbi Ades i Finntorp, eller så bokar du en tid via telefon.

Tipsa oss

Tycker du att vi har missat något i guiden, ser några felaktigheter eller liknande?

Redaktörer

Vi på Thatsup har lång erfarenhet av att guida våra läsare till stans guldkorn. Sedan 2008 har våra redaktörer skrivit initierade guider till bland annat restauranger, barer, caféer, hotell och frisörer. Våra guider består av handplockade tips baserade på vår lokalkännedom och de uppdateras bland annat med hjälp av vår fokusgrupp där vi gemensamt diskuterar urval och innehåll. Vi arbetar ständigt med att inspirera och ge dig bästa möjliga upplevelse, var du än är och vad du än letar efter.

;