Guiden till elektriker i Stockholm

Det är viktigt att du anlitar en certifierad elektriker när du behöver utföra någon typ av eljobb hemma, främst för din egen säkerhet men också för din ekonomi. Oavsett om du ska lägga golvvärme, fixa LED-belysning på fasaden, renovera badrummet, koppla in en diskmaskin eller bygga ett nyproducerat hus så är det viktigt med experthjälp. Det finns många bra elektriker i Stockholm som utför alla typer av eljobb, från stora och omfattande projekt till mindre. För att du lättare ska hitta en elektriker som passar ditt behov, guidar vi här till elektriker i Stockholm som utför eljobb både för privatpersoner och företag.

Se även:

Bright Elteknik

Alla typer av eltjänster

Bright Elteknik erbjuder sina tjänster till både privatpersoner och företag i hela Stockholm. Här kan du få hjälp med alla typer av elinstallationer, reparationer, felsökningar och mycket mer. Självklart alltid med garanti.

Bright Elteknik

El Bergman

Lång erfarenhet

På El Bergman arbetar elektriker som har lång erfarenhet av att utföra trygga arbeten inom el. Utöver själva installationen kan du även få hjälp med att planera och strukturera upp planeringen av all elektricitet i ditt hus.

El Bergman

Kvalitetsbygg

Från smått till stort

Behöver du installera armaturer, golvvärme, inbrottslarm eller något helt annat, så kan Kvalitetsbygg hjälpa dig med det mesta. De tar sig an såväl små arbeten som mer omfattande elprojekt. Arbetet utförs alltid av erfarna elektriker med säkerhet i fokus.

Kvalitetsbygg

Johan Rejsby Elektriska

Allt inom el

Startad av just Johan Rejsby, med över tio års erfarenhet i ryggen, erbjuder Johan Rejsby Elektriska alla typer av elinstallationsarbeten. Med fokus på säkerhet och engagemang får du hjälp med allt från renoveringar till omdragningar och installationer.

Johan Rejsby Elektriska

Annos Elinstallationer

Från små till stora projekt

Annos Elinstallationer grundades 2013 och består av en grupp elektriker som utför elarbeten i hela Stockholm. Oavsett om du behöver en komplett elektricitetlösning för en nyproduktion, eller installera LED-belysning, så hjälper Annos dig hela vägen – från planering till slutresultat.

Annos Elinstallationer

Bauer Elektriska

Gedigen kompetens inom el

Bauer Elektriska, som har över 30 års erfarenhet i branschen, har bred yrkeskompetens inom elinstallation. De är särskilt specialiserade inom områden som belysning, värmeanläggningar samt energieffektivisering, men genomför alla typer av arbeten inom el.

Bauer Elektriska