Guiden till takläggare i Stockholm

Guiden till takläggare i Stockholm

Taket är en viktig komponent för en byggnads säkerhet och hållbarhet. Därför är det viktigt att underhålla taket på din fastighet genom takrenovering, underhåll och tillsyn av erfarna takexperter. I denna guide har vi samlat takföretag i Stockholm som hjälper till med att lägga tak, renovera tak, snöskottning, rengöring av tak, takbyte och mycket annat för såväl företag som privatpersoner. Flera av entreprenörerna erbjuder även akut hjälp vid till exempel sprickor, snö och is som behöver åtgärdas omedelbart. Här är guiden till bra takläggare i Stockholm.

Innehållsförteckning
 1. Takläggare i Stockholm
  1. Hagmans Tak – Rutinerad i branschen
  2. A&J Tak och Plåt – Komplett takrenovering
  3. Briljant Bygg – Fokus på kundservice
  4. Svenska Takbeläggningar – Specialister på tak
  5. MG Tak & Bygg – Helhetsentreprenad
  6. Roseb Entreprenad – Hållbara material
  7. Dm Tak – Familjeföretag

Takläggare i Stockholm

Hagmans Tak

Rutinerad i branschen

På Hagmans Tak har man över 60 års erfarenhet av takläggning och tätskikt. Man erbjuder takläggning både för fastighetsägare och förvaltare. Deras serviceavtal erbjuder regelbunden tillsyn i form av underhåll och service efter att ditt tak är färdigställt.

A&J Tak och Plåt

Komplett takrenovering

A&J Tak och Plåt AB är en takläggningsfirma i Stockholm som består av ett flertal licenserade takläggare och plåtslagare. Här får du hjälp med kompletta takrenoveringar, samt underhåll av ditt befintliga tak. De erbjuder även övriga tjänster som markismontering och fasadrenovering.

Briljant Bygg

Fokus på kundservice

Briljant Bygg erbjuder allt från renoveringar till nybyggnationer och så även inom takläggning. Med fokus på service ser de till att kunden alltid blir nöjd, oavsett stort eller litet projekt och med hänsyn till kundens budget.

Svenska Takbeläggningar

Specialister på tak

Svenska Takbeläggningar erbjuder alla typer av tjänster för tak. Här tar man hänsyn till byggnaden och närmiljön för att skapa en enhetlig helhet. Oavsett om du är ute efter ett helt nytt tak, eller renovering av det gamla, så har Svenska Takbeläggningar de kompetenser som krävs.

MG Tak & Bygg

Helhetsentreprenad

Hos MG Tak & Bygg kan du få hjälp med allt inom tak och bygg. Från underhåll, snöskottning och taktvätt till renoveringar och nyläggningar. Företaget erbjuder även tjänster för fasad samt snickeriarbeten.

Roseb Entreprenad

Hållbara material

Roseb Entreprenad erbjuder takläggning med hållbart material, av erfarna takläggare, med fokus på att möta kundens önskemål. Du får en kostnadsfri konstultation och inspektion av taket innan beställningen genomförs.

Dm Tak

Familjeföretag

Dm Tak utför allt från restaurering av gamla tak, till ny takläggning samt långsiktigt underhåll. Företaget har gått i generationer och ser på takläggning som ett hantverk och man ser därför alltid till att utveckla sina kunskaper och metoder.

Tipsa oss

Tycker du att vi har missat något i guiden, ser några felaktigheter eller liknande?

Redaktörer

Vi på Thatsup har lång erfarenhet av att guida våra läsare till stans guldkorn. Sedan 2008 har våra redaktörer skrivit initierade guider till bland annat restauranger, barer, caféer, hotell och frisörer. Våra guider består av handplockade tips baserade på vår lokalkännedom och de uppdateras bland annat med hjälp av vår fokusgrupp där vi gemensamt diskuterar urval och innehåll. Vi arbetar ständigt med att inspirera och ge dig bästa möjliga upplevelse, var du än är och vad du än letar efter.

;