Pressbild Alcro Pressbild Alcro

Guiden till målare i Stockholm

Att hitta en duktig målare i Stockholm kan vara viktigt när du ska sätta ny färg på hemmet. Kanske är det dags att måla om lägenheten eller villan, renovera huset eller fönstren, eller bara tapetsera ett rum? För att göra det lite enklare att hitta en målare i Stockholm har vi samlat tips på målerifirmor som utför arbeten för såväl privatpersoner som företag och föreningar inom hela Stockholmsområdet. Här kan du få hjälp med allt från små snickeriarbeten till stora fasadmålningar. Många målerier har även nära kontakt med hantverkare för att kunna erbjuda helhetslösningar inom stora projekt.

Innehållsförteckning
 1. Bra målare och målerifirmor i Stockholm
  1. Timblads – Väletablerad målerifirma
  2. Maga Måleri – Målar, renoverar och tapetserar
  3. Marlons Måleri – Fokus på kvalitet och service
  4. Valensia Design – Många uppdrag
  5. Måleri i Harmoni – Utför allt inom måleri
  6. JF Måleriteam – Noggrannhet och kvalitet
  7. HE Måleri & Inredning – Helhetslösningar för hemmet
  8. Vafo Måleri AB – Litet och personligt
  9. Bröderna Bergströms Måleri – Familjeföretag sedan 1988
  10. Sicarat Måleri – Erbjuder helhetslösningar
  11. Rz Måleri & Bygg – Vill överträffa förväntningarna
  12. Calle Målare – Alla typer av uppdrag

Bra målare och målerifirmor i Stockholm

Timblads

Väletablerad målerifirma

Timblads grundades 1933 och erbjuder idag alla typer av måleri till privatpersoner, byggföretag och bostadsrättsföreningar. Hit kan du till exempel vända dig när du ska måla tak och väggar i lägenheten eller villan, göra snickerimålningar eller behöver hjälp med att bevara tidstypiska detaljer. Dessutom använder de alltid miljöanpassade material och metoder.

Maga Måleri

Målar, renoverar och tapetserar

Maga Måleri, före detta Målarn', tar sig an både små och stora målningsuppdrag i hela Stockholm med omnejd. Här kan både privatpersoner och företag få hjälp med att måla, renovera och tapetsera. Målerifirman har lång erfarenhet och jobbar enligt mottot att ge "största möjliga värdet till minsta möjliga prislapp". De erbjuder även fönsterrenovering.

Marlons Måleri

Fokus på kvalitet och service

Målarna på Marlons Måleri månar om kvalitet och service för att kunden alltid ska bli nöjd. Här använder de sig av miljövänliga färger från kända varumärken och utför måleriarbeten och renoveringar åt privatpersoner, byggföretag, fastighetsägare, med mer. Du kan även få hjälp med att till exempel välja rätt kulör eller tapet, eller köpa ny köksutrustning.

Valensia Design

Många uppdrag

Ska du måla ett litet rum eller en stor butik? Eller kanske tapetsera? Valensia är en välanlitad firma som utför alla typer av målerier i Stockholm med omnejd, stora som små. Alltid med miljömärkta produkter. Här vill man skapa en positiv känsla och göra kunderna nöjda. Bortsett från att måla och tapetsera erbjuder man bland annat golvläggning och kakelsättning.

Måleri i Harmoni

Utför allt inom måleri

Med lång erfarenhet både i Sverige och utomlands utför familjeföretaget Måleri i Harmoni alla typer av måleriarbeten. Du kan få hjälp med allt från fönstermålning till fasadmålning, eller till exempel tapetsering och golvmålning. Självklart utförs alla typer av traditionellt måleri. Målet är att göra processen enkel och njutbar.

JF Måleriteam

Noggrannhet och kvalitet

JF Måleriteam har funnits sedan början av 90-talet och erfarenheten är stor. Med bas i Farsta utför man det mesta inom måleri åt privatpersoner och företag i hela Stockholm. Bland tjänsterna finns till exempel in- och utvändig målning av villor och flerbostadshus, reparationsmålning, fasadmålning och tapetsering. Stor noggrannhet och hög kvalitet eftersträvas alltid.

HE Måleri & Inredning

Helhetslösningar för hemmet

Måleriföretaget HE Måleri & Inredning satsar på helhetslösningar med bland annat in- och utvändig målning, renoveringsmålning, tapetsering och fönstermålning. Fokus ligger på att vara prisvänliga, lyhörda och tillmötesgående. Såväl stora som små uppdrag utförs, men framförallt jobbar de med privatkunder. På deras Instagramkonto kan du se exempel på arbeten hos nöjda kunder.

Vafo Måleri AB

Litet och personligt

En lite mindre målerifirma som tar sig an både stora och små uppdrag inom måleri och tapetsering, allt från att måla hela fastigheten till att utföra mindre snickeriarbeten. Här värnar man om att processen ska vara enkel och trygg, med nära kontakt och god kommunikation. Dessutom värnar man om personalen och miljön genom att bland annat minska miljöpåverkan i sitt val av produkter.

Bröderna Bergströms Måleri

Familjeföretag sedan 1988

Målarna tillika bröderna Per-Anders och Sven har drivit Bröderna Bergströms Måleri sedan 1988. Tillsammans tar de på sig de flesta uppdrag inom måleri åt privatkunder och företag, främst i Norrort och city men även runtom i övriga Stockholm. Bland annat har de certifikat för våtrum, mobila arbetsplattformar och byggnadsställningar, och de har även ett stort kontaktnät av hantverkare.

Sicarat Måleri

Erbjuder helhetslösningar

Sicarat Måleri ligger i Enskede och har över 30 år på nacken. Här kan man erbjuda paketlösningar som inkluderar färgsättning, inredning och ombyggnationer – men fokus ligger på just måleriuppdrag. Målerifirman vänder sig till både privatpersoner och företag i hela Storstockholm och eftersträvar att nå upp till förväntningarna och ha hög kvalitet. Färg och material som beställs ska både se bra ut, hålla länge och ha så liten miljöpåverkan som möjligt.

Rz Måleri & Bygg

Vill överträffa förväntningarna

Rz Måleri & Bygg, grundat 2016, jobbar med både privatkunder och företag och har bland annat stor erfarenhet av försäkringsärenden. De hjälper till med smått som stort, till exempel ny- och ommålningar av villor och lägenheter, tapetsering och fönsterrenovering. Här eftersträvar man att resultatet ska överträffa förväntningarna. Kontoret finns i Alvik.

Calle Målare

Alla typer av uppdrag

Calle Målare hjälper till med både små och stora uppdrag för privatpersoner och företag – allt från fasadmålning till fönstermålning, ommålning av snickerier och mycket mer. De har även ett team av hantverkare så att de kan ansvara vid mer omfattande projekt och skräddarsy sitt team. Detta är en målerifirma av det personliga slaget som satsar på att jobba engagerat och resultatinriktat.

Tipsa oss

Tycker du att vi har missat något i guiden, ser några felaktigheter eller liknande?

Redaktörer

Vi på Thatsup har lång erfarenhet av att guida våra läsare till stans guldkorn. Sedan 2008 har våra redaktörer skrivit initierade guider till bland annat restauranger, barer, caféer, hotell och frisörer. Våra guider består av handplockade tips baserade på vår lokalkännedom och de uppdateras bland annat med hjälp av vår fokusgrupp där vi gemensamt diskuterar urval och innehåll. Vi arbetar ständigt med att inspirera och ge dig bästa möjliga upplevelse, var du än är och vad du än letar efter.

;