Guiden till däckverkstäder och däckservice i Stockholm

Guiden till däckverkstäder och däckservice i Stockholm

När du behöver service till dina däck eller fälgar så kan det vara en djungel innan man hittar rätt. När det är dags att byta till sommardäck, vinterdäck eller helt nya däck så är det viktigt att hitta däckmontörer och leverantörer som är proffsiga med säkerheten i fokus. För att du enklare ska få den hjälp du behöver, har vi i denna guide samlat bra däckverkstäder i Stockholm som kan hjälpa dig med allt från däckbyte, däckservice, hjulbalansering och reparationer. Vissa ställen erbjuder även förvaring av dina däck, på så kallade däckhotell i Stockholm. Här är guiden till däckservice och däckverkstäder i Stockholm.

Innehållsförteckning
 1. Däckverkstäder och däckservice i Stockholm
  1. Örby Gummi – Allt för däck
  2. Däckia – Byten och hotell
  3. Euromaster – Brett sortiment av däck
  4. Vianor – För alla fordon
  5. Mekonomen – Erfarna montörer
  6. Däckskiftarna – Drop-in
  7. Skanstulls Däck – Omfattande däckservice
  8. Farsta Däckcenter – Service och förvaring
  9. Guson Däck – Personlig service

Däckverkstäder och däckservice i Stockholm

Örby Gummi

Allt för däck

På Örby Gummi arbetar välutbildad personal som erbjuder allt från däckbyte och hjultvätt, till däckbalansering samt tjänster för motorcykeldäck. Här finns även ett stort däckhotell för den som behöver hjälp med förvaring under sommaren och vintern.

Däckia

Byten och hotell

Däckia har verkstäder på flera håll i Stockholm där man erbjuder däcktjänster för alla typer av bilar, samt av motorcyklar. Däckbyten utförs av kunniga montörer med fokus på säkerhet.

Euromaster

Brett sortiment av däck

På Euromaster kan du både få hjälp med att köpa däck och fälgar, samt med byte och övrig bilservice i verkstäderna som finns i hela Stockholm. Euromaster har ett brett sortiment av däck och fälgar från mängder av olika varumärken.

Vianor

För alla fordon

Vianor erbjuder mängder av tjänster inom däck och har ett brett utbud av däck för olika typer av fordon, från personbilar till lastbilar och industrifordon. I verkstaden får du hjälp med bytet och du kan även lämna in däcken på deras däckhotell.

Mekonomen

Erfarna montörer

Mekonomen har flera verkstäder, både innanför och utanför tullarna i Stockholm, där de erbjuder service för din bil. När det är dags att byta till sommar- eller vinterdäck så bokar du enkelt en tid och låter montörerna sköta resten.

Däckskiftarna

Drop-in

Om det börjar närma sig däckbyte så erbjuder Däckskiftarna drop-in, så att du kan byta däck när det passar dig. Under tiden får du även hjälp med lagning och balansering, oavsett var du har köpt däcken.

Skanstulls Däck

Omfattande däckservice

För att undvika trängsel och väntetider kan du på Skanstulls Däck förboka en tid för däckbyte som passar dig. Här erbjuds en mängd tjänster för bildäck såsom hjulinställningar, chassisänkning samt däckhotell.

Farsta Däckcenter

Service och förvaring

Oavsett om du behöver köpa helt nya däck, laga de gamla eller byta däck inför sommaren eller vintern så får du hjälp på Farsta Däckcenter. De erbjuder service för däck av de främsta varumärkena och förvarar även däcken åt dig om det behövs.

Guson Däck

Personlig service

På Guson Däck ligger fokus på personlig service när du behöver hjälp med dina däck och fälgar. Du bokar enkelt tid online för hjulskifte och lämnar in däcken för säsongsförvaring.

Tipsa oss

Tycker du att vi har missat något i guiden, ser några felaktigheter eller liknande?

Redaktörer

Vi på Thatsup har lång erfarenhet av att guida våra läsare till stans guldkorn. Sedan 2008 har våra redaktörer skrivit initierade guider till bland annat restauranger, barer, caféer, hotell och frisörer. Våra guider består av handplockade tips baserade på vår lokalkännedom och de uppdateras bland annat med hjälp av vår fokusgrupp där vi gemensamt diskuterar urval och innehåll. Vi arbetar ständigt med att inspirera och ge dig bästa möjliga upplevelse, var du än är och vad du än letar efter.

;