Guiden till mexikansk catering i Stockholm

Dags för mexikansk fest? Om du vill sätta guldkant på ditt event kan det vara en bra idé att beställa catering – du slipper en massa planering och kan ägna all tid åt dina gäster. Just det mexikanska köket bjuder på mängder av rätter som många gillar och som passar perfekt för ett riktigt härligt evenemang. Slå till på en tacobuffé där gästerna får plocka ihop sina egna favorittillbehör, eller varför inte bjuda på burritos, enchiladas och quesadillas? Mexikansk mat är variationsrik och det finns något för alla smaker. Nedan har vi samlat några ställen i Stockholm som erbjuder catering av mexikansk mat.

Fler cateringguider:

La Neta

2 adresser

Traditionella tacos

På den traditionella taquerian La Neta serveras mexikansk mat med genuina smaker och ingredienser. På den budgetvänliga menyn hittar du mängder av olika tacos och quesadillas samt tillbehör som guacamole och majschips. De erbjuder även catering för både företag och privata tillställningar.

Zócalo

Klarabergsgatan 29, City/Norrmalm

Mexikanskt för alla tillfällen

Zócalo är en snabbmatskedja som fokuserar på hälsosam mexikansk mat lagad från grunden. Oavsett storlek på din tillställning så levererar de mexikansk cateringmat för alla tillfällen. Bjud ditt sällskap på matiga burritos, sallader eller varför inte en klassisk tacobuffé?

Taco Bar

Sankt Eriksplan 5, Vasastan

Tacobuffé

Taco Bar fokuserar på klassisk texmex med inspiration hämtad från hela världen. Vid catering beställer du en välfylld tacobuffé med mängder av tillbehör som går att variera i all oändlighet. Gästerna får då plocka ihop egna tacos med sina favoritingredienser.

Cateringteamet

Ranhammarsvägen 15, Bromma

Stort urval

Cateringteamet erbjuder mängder av olika bufféer för alla typer av event, däribland flertalet tacobufféer. Välj den typiskt svenska tacobuffén, eller en traditionell mexikansk med kryddstarka smaker. Du kan dessutom hyra servispersonal och kockar.

A Catering

Fiskhallsvägen 16, Hägersten-Liljeholmen/Årsta

Texmex för alla

Bland A Caterings buffémenyer finns två mexikanska varianter där allt är tillagat med kärlek efter originalrecept med genuina smaker. Maten går att anpassa efter allergier och specialkost, så det finns alltid något som passar alla.