Guiden till Stockholms bästa juicebarer

Guiden till Stockholms bästa juicebarer

Läskande, törstsläckande och mättande, fyllda med vitaminer, antioxidanter och nyttiga ingredienser. Idag är juicebaren lika självklar som kaffebaren, definitivt trendigare och kan ofta ersätta den klassiska fikan eller måltiden. I och med de senaste årens hälsotrender och allt som det medför har juicebarerna poppat upp en efter en till mångas glädje. I mängder av färger med alla tänkbara smaker och kombinationer kan du idag få dig en färskpressad juice eller smoothie nästan var du än befinner dig, men vilken skall du välja? Vi guidar till Stockholms bästa juicebarer.

Innehållsförteckning
 1. Bästa juicebarerna i Stockholm
  1. Joe & The Juice – Juicebarens svar på Starbucks
  2. Naked Juicebar – Smoothies och soppor
  3. Jungle Juice Bar – Finskt familjeföretag
  4. Mahalo – Färgstarka superjuicer
  5. En Juicebar – En varm fläkt
  6. Doktor Mat – Enkelt att äta hälsosamt

Bästa juicebarerna i Stockholm

Juicebarens svar på Starbucks

De är svåra att missa. Danska cafékedjan Joe & The Juice har vuxit i raketfart de senaste åren och finns idag i varje stadsdel i Stockholm. På menyn hittar du färskpressade juicer, varma mackor, vitamin shots, smoothie bowls och kaffe som alla görs på beställning. Här är stämningen något ungdomlig, med hög musik, modern interiör och många studerande gäster.

Smoothies och soppor

Krämiga smoothies, färska juicer och naturliga snacks. Här finns mängder av ingredienser, råvaror och näringsämnen som du kan välja mellan för att skapa din perfekta blandning. De har även en mängd nyttiga soppor på menyn, skapade på samma sätt som deras smoothies, alternativt wraps och sallader om man vill komplettera med något matigare.

Finskt familjeföretag

Även Finlands svar på juicebaren har intagit Stockholm för att ta upp kampen om stans bästa juice. Jungle Juice Bar är ett familjeägt företag som startades hemma i köket. Idag finns de över hela Finland och i Stockholm. Menyn varierar från pressade juicer till matigare smoothies med fokus på välgörande näringsämnen.

Mahalo Odengatan – Juicebarer
Mahalo Odengatan
Mahalo Odengatan – Juicebarer
Mahalo Odengatan
Mahalo Odengatan – Juicebarer
Mahalo Odengatan
Mahalo Odengatan – Juicebarer
Mahalo Odengatan
Mahalo Odengatan – Juicebarer
Mahalo Odengatan
Mahalo Odengatan – Juicebarer
Mahalo Odengatan
Mahalo Odengatan – Juicebarer
Mahalo Odengatan
Mahalo Odengatan – Juicebarer
Mahalo Odengatan

Mahalo

Färgstarka superjuicer

På Mahalo är utbudet ekologiskt, vegetariskt och färgstarkt. På menyn finns ett flertal superjuicer och smoothies, med spännande ingredienser som spirulina, matcha och acai. Här hittar du också många olika matätter och fika som wraps, exotiska sallader, bowls och bananbröd. Slå dig ner i den mysiga miljön, eller ta med och njut av din juice på språng. 

En Juicebar

En varm fläkt

Befinner du dig i Hammarby sjöstad och blir sugen på en juice eller smoothie, då är det hit du ska bege dig. En Juicebar startade som juice-truck i Tantolunden och slog upp dörrarna i Sjöstan 2018. Med inspiration från Kap Verde serveras här en mängd olika juicer och smoothies med färska ingredienser, men du hittar även kaffe, acai bowls, mackor, sallader och mycket mer.

Doktor Mat

Enkelt att äta hälsosamt

På Doktor Mat vill man visa att det är möjligt att äta mat som är både bra för kroppen och njutbar på samma gång. Deras smoothies, juicer och kombuchor är fyllda med näringsrika ingredienser och fria från gluten, laktos och raffinerat socker. Här kan du även plocka med dig en hälsosam frukost, lunch eller middag.

Tipsa oss

Tycker du att vi har missat något i guiden, ser några felaktigheter eller liknande?

Karta