Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Sats Stadion

3,0
1 recension
Sats Stadion

Sedan januari 2006 huserar Sats Stadion i eget hus på anrika Försvarshögskolan. Under våren 2007 startades SatsKids (barnträning) och MiniSats har alltid varit en stor tillgång för medlemmarna. Här finns en unik träningsform på schemat - CykelPuls - där du får följa din egen puls på storbild.

Grunden för Sats las i Norge kring 1995. Sedan dess har verksamheten vuxit till att bli Nordens ledande träningsföretag med 116 helägda center och ytterligare ett 40-tal frenchisebaserade. Närmare 60 Sats-center finns i Sverige. Träningen som Sats erbjuder är den bredaste man kan hitta på marknaden, både inom grupp- och styrketräning.

Användarbilder på Sats Stadion

Lägg till bild
Bli den första att lägga till en bild

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
21 jan 2020

Bra utbud och uppdelat på 4 våningar så inte så stimmigt men det blir ju en del springande i trapporna. Många stationer för övningar med skivstänger = sällan kö. Bra öppettider för att ligga lite utanför Östermalms kärna... Visa hela »