Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Sats Zenit

3,8
4 recensioner
Redigera Sats Zenit
Sats Zenit

På Mäster Samuelsgatan finns ett fräscht Sats-center med ljusgård och konferensmöjligheter. Här finns en vit sal som är anpassad för SatsYoga, Pilates, Aschtangayoga och SatsYoga.

Grunden för Sats las i Norge kring 1995. Sedan dess har verksamheten vuxit till att bli Nordens ledande träningsföretag med 116 helägda center och ytterligare ett 40-tal frenchisebaserade. Närmare 60 Sats-center finns i Sverige. Träningen som Sats erbjuder är den bredaste man kan hitta på marknaden, både inom grupp- och styrketräning.

Användarbilder på Sats Zenit

Lägg till bild
Bli den första att lägga till en bild

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
10 dec 2020

Stort gym i två plan. Många löpband och styrketräningsmaskiner. Ligger på baksidan av Åhléns City.

22 dec 2018

Lite stökig planlösning men samtidigt bra med avskilda delar. Lagom utrymme för fritt golv, fria vikter och lite diverse ställningar så länge man inte krockar med passen som kör i buren osv. Många cyklar, löpband och även skidträning

10 nov 2018

Älskar detta gym då dom har mitt favoritpass Transformers här. Transformers utförs i en så kallad bur som inte finns på så många Sats. Detta gym ligger också på samma gata som mitt kontor vilket gör det smidigt för mig att ta mig til... Visa hela »

2 dec 2014

Ett annorlunda SATS som känns mycket mer personligt än vanligt.

Precis som Bernhard D nämner så är Zenit varmare och stämningen känns fin. Till viss del tror jag att det beror på ljuset som kommer in genom fönstren och sen på personalen s... Visa hela »

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.