Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Sats Sofo

3,0 • 2 recensioner
Sats Sofo

Sats Medborgarplatsen är en stor anläggning. Här finns stora delar av Sats utbud representerat. Dessutom finns här ett nyrenoverat MiniSats (barnpassning för barn 3 mån-10 år). I anläggningen hittar du två gruppträningssalar och i anslutning till centret ligger också utbildningsföretaget S.A.F.E som utbildar instruktörer för träningsbranschen.

Grunden för Sats las i Norge kring 1995. Sedan dess har verksamheten vuxit till att bli Nordens ledande träningsföretag med 116 helägda center och ytterligare ett 40-tal frenchisebaserade. Närmare 60 Sats-center finns i Sverige. Träningen som Sats erbjuder är den bredaste man kan hitta på marknaden, både inom grupp- och styrketräning.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
28 aug 2019

Stort gym i flera våningar. Bättrade på sig efter senaste renoveringen med nu helt separat löpbands-rum. Finns även separat del för martial arts och en stor studsmatta. Bäst är deras öppettider, typ öppet jämnt. Stenkast från Medis/Gö... Visa hela »

10 maj 2014

Stort gym men ändå litet.

Jag är kluven till det här gymmet. Lokalerna är stora om man ser till kvadratmeter men det känns ändå litet.
När du kommer in går du genom en trång ingång, upp för en trappa, checkar in och... Visa hela »