Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Frantz Restaurang & Bar

0,0 • 0 recensioner
Frantz Restaurang & Bar

Boutiquehotellet Frantz alldeles intill Slussen ruvar även på en restaurang och bar där hållbarhet står i fokus. Här kan man äta närproducerat och ekologiskt, ta ett glas eller börja dagen med en frukostbuffé i uppdaterade lokaler från 1600-talet.

Hotel Frantz öppnade 2019 med nyrenoverade lokaler och omgjord design. I anslutning till receptionen ligger hotellets restaurang och bar, där gammalt möter nytt. De gamla tegelvalven har inretts med sammetsstolar och industrilampor och i matsalen samsas läderstolar, träbord och vitt kakel. Här satsar man på närproducerat och ekologiskt med fokus på grönsaker och rotfrukter. Fisk och kött väljs ut med stor omsorg för att matlagningen ska vara så hållbar som möjligt. Från det öppna köket serveras framförallt mindre rätter med influenser från södra Europa – ”välarbetad mat med höga smaker”, som Frantz själva beskriver det.

Den som vill kan även slå sig ner i en sammetsfåtölj i den intima lilla baren och beställa in ett glas. Ett ställe för såväl staycation-gästen som för spontangästen och den på Stockholmsvisit. På morgnarna är restaurangen även öppen för frukost som serveras till både hotellgäster och externa gäster i mån av plats. Då kan man inleda dagen med en frukostbuffé där gräddtårta och alkoholfritt bubbel alltid finns med.

Se även Hotel Frantz

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Bli den första att recensera Frantz Restaurang & Bar!