Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

450 Gradi

4,9
23 recensioner
450 Gradi

450 Gradi på Lidingö är populär bland öns pizzaentusiaster, men folk tar sig faktiskt ända ut hit (ca 10-15 minuter ut på Lidingö med bil) från stan, eftersom många anser att stället har de absolut bästa pizzorna som finns. Här bakas äkta napolitanska pizzor i just 450 graders värme, och bagaren kommer de facto själv från Neapel.

Användarbilder på 450 Gradi Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från 450 Gradi av Josefin J.
  • Bild från 450 Gradi av Josefin J.
  • Nutellapizzan – Bild från 450 Gradi av Kristoffer R.
  • Dessert pizza – Bild från 450 Gradi av Filanza S.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
24 jan 2019

Jag kan nu förstå varför 450 Gradi är hyllat här på Thatsup, och troligtvis i övriga Stockholm också. Löjligt gott, verkligen löjligt!

Min stjärna avser pizzan som var en solklar 5:a. Vad gäller inredningen och lokalen är... Visa hela »

Listad i: Stockholms bästa
18 aug 2020

Otroligt bra pizzor! Är de godaste jag ätit. Trevlig uteservering, vi satt på bryggan. Väldigt mysigt. Jag åt en Margeritha som var fantastisk. Älskar att det är färsk mozzarella på. Det enda negativa är att man måste köa för att b... Visa hela »

13 nov 2018

Så.sjukt.gott!! Alltså verkligen! En av mina absoluta favoritpizzor! Jag har ätit några olika pizzor här men min favorit är Gambretti. Tomatsåsen innehåller massor av vitlök och en gnutta chili som ger pizzan ett perfekt sting, sen är den toppad... Visa hela »

17 mar 2019

En pizza över förväntan!
Har aldrig tagit tag i att test just en napolitansk pizza. Har tänkt ” hur stor skillnad kan de vara?” Men wow! De är allt jag vill äta nu i pizza form. Här levererade dom iallafall den i toppklass! Och den tar bara 1,5 min... Visa hela »

7 apr 2019

Jag förstår inte hyppen kringa detta ställe! Åkte hit lite senare på kvällen som de rekommenderat på deras hemsida! Det var så mycket folk! Avsaknaden av bordsbokning känns sådär! Mycket barnfamiljer om man blir lite små rädd at... Visa hela »

5 mar 2018

MUMS! Har inte ätit såhär god pizza sen jag faktiskt var i Neapel! Långt hit, men absolut värt lilla resan, tänk bara på att inte vara super hungrig när du sätter dig i bilen. Förvänta dig inte att komma till en tjusig lokal, men de rutiga du... Visa hela »

Listad i: Mina favoriter
10 sep 2018 · Uppdaterad

Pizzorna är verkligen värda sitt rykte. Sommartid är det dessutom extra fint att sitta på piren, inga problem att besöka med egen båt heller

13 sep 2018

Kom dit med rätt höga förväntningar och det var ungefär lika gott och trevligt som alla tidigare skrivit. Jag tycker dock att den mysiga atmosfären och läget vid vattnet var bättre än pizzan. Men detta är för att jag föredrar tunn krispig p... Visa hela »

10 sep 2015 · Uppdaterad

Efter mycket goda omdömen från diverse håll så testade jag idag 450 Gradi som ligger en ganska bra bit ut på Lidingö. Vänligt bemötande, man kände sig verkligen välkommen. Tog en mezza luna, som var en halvinbakad pizza med i princip en hel chark... Visa hela »

10 jul 2018

Bästa pizzan jag har ätit! Helt fantastiskt läge och precis vid vattnet där man kan sitta och spana på båtar när man njuter till den fantastiska pizzan. Kan heeelt klart rekommendera!

9 jun 2019

Det är få pizzerior, eller restauranger i allmänhet, där man kliver in och känner sig som en stammis redan vid första besöket. Personalen bakom kassan behandlar varje gäst med en sån vänlighet att det känns som om man varit en frekvent besö... Visa hela »

13 aug 2019

Värt att ta sig till Lidingö för att äta 450 Gradi's pizzor. Variation på menyn, snabb service, och pizzadegen är fantastisk.

12 jun 2019

Pizza, som om du vore i Italien. Degen är to die for..

13 okt 2017

MAKALÖS PIZZA. Hade två vänner på Lidingö som frågade om vi skulle äta pizza en kväll i soffan, sagt och gjort så åkte de och köpte hämtpizza på 450 Gradi. Och vilken pizza sen! Jag är en pizza-älskare av rang och det f... Visa hela »

28 jul 2019

Jättegoda pizzor men de ska ätas på plats! Trevlig personal

10 jul 2018

Ojojoj! Supergod pizza! Kan absolut vara bland de bästa jag har ätit, det tyckte resten av sällskapet också. Vi fick bord på uteserveringen som ligger precis intill vattnet vilket förhöjde känslan ännu mer.
Kan verkligen rekommendera att ta er ut t... Visa hela »

19 okt 2020

Pizzorna som serveras är bland de godaste man upplevt. Smakerna är fantastiska och man njuter.

16 okt 2017

Man har ju ätit många pizzor i sitt liv men det här kan nog vara dem absolut bästa! Ryktet har spridit sig runt hela stan om just detta ställe på Lidingö, 450 gradi. Så såklart behövde jag testa det och det var det så värt! Ja det ä... Visa hela »

Listad i: Favoriter
25 okt 2018

Helt klart Stockholms - om inte Sveriges bästa pizzor, 450 Gradi var först ut i pizzavågen i Stockholm och kniper faktiskt fortfarande förstaplatsen. Ät på plats sommartid för bästa upplevelsen, blir rätt soggy vid takeaway!

15 aug 2020

Översätt till svenska »

The best pizza in Sweden

Sida 1 av 2

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.