Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

58 Dim Sum

2,2 • 6 recensioner
58 Dim Sum

I en autentisk lokal på Renstiernas Gata hittar man kvarterets välbesökta dumpleria 58 Dim Sum. Utmärkande förutom det genuina i både tillagandet och miljön är mängden variationer på dumplings och spännande tillbehör. Vad gäller namnet - Dim Sum, ja inte så svårt att lista ut. Men nummer 58 skvallrar om priset då man väljer en sorts dumplings under lunchtid. 68 kronor vid middag. Stämningen på den lilla restaurangen följer SoFo-anda - brokigt, färgstarkt och opretentiöst.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Jacob H.

Mycket bra dumplings med glasnudelsallad.

Thelma A.

Helt ok dumplings, definitivt prisvärt.

Uffe M.

Sunkit ställe med pissig attityd!

Jag får tyvärr hålla med Aidin nedan, det är klara språkförbistringar, och det verkar som de vill missförstå för att kunna ta mer betalt.

Ett exempel på korkad smartness, är att det... Visa hela »

Centrum F.

Beställde tofu. Fick kött. Påpekade att jag hade beställt tofu. Kvinnan i kassan pekade på kötträtterna på menyn och skrek något på mandarin. Jag upprepade att jag hade beställt tofu. Hon ringde upp någon och räckte mig telefonen... Visa hela »

Aidin S.

Sämsta stället någonsin!

Du får inte den mat du beställer.

Om ni är flera var beredd på oskäligt långa väntetider!

Vill du ha en ensidig kommunikation och Otrevlig personal som skriker på dig då har du komm... Visa hela »

Mattias F.

Om du är hungrig och har ont om pengar är detta en resturang för dig. På 58 Dim Sum får du 18 stycken dumplings + glasnudelsallad för 58 kr! Jag brukar köpa med mig då lokalen inte är jättemysig.