Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Fang Yuan Shi Wu

4,3
6 betyg
Redigera Fang Yuan Shi Wu

Ett ovanligt hemtrevligt och enkelt litet budgethak (du sitter nästan i köket), inte minst uppskattat för sina prisvärda dumplings med olika fyllningar. Till knytena serveras dipptillbehör som jordnöts- och chiliolja och du kan även blanda till din egen dippsås av vinäger och soja. Utöver hemgjorda dumplings hittar du bland annat kinesisk hot pot och andra klassiker, men det är främst just dumplingfantaster som hittar hit.

Användarbilder på Fang Yuan Shi Wu Visa alla

  • Lägg till bild

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
1 okt 2020 · Uppdaterad

Köpt med mig ett gäng vegetariska dumplings vid ett flertal tillfällen och gillar dem verkligen! Lokalen är riktigt tråkig men kör en takeaway och sätt dig i Vitabergsparken eller på Greta Garbos torg om det ska gå snabbt.

Listad i: 🌟 Guldkorn
24 feb 2020

Ett riktigt autentiskt hål i väggen! Om du gillar dumplings är det hit du ska gå. Hemlagat, genuint, prisvärt och fin personal.

20 maj 2015

På Fang Yuan Shi Wu får man alltid ett glatt mottagande av personalen. På denna kinesiska resturang har dem oerhört goda dumplings men även andra bra rätter.

30 aug 2020

Bästa dumplings

30 aug 2020

Så gott dumplings

2 mar 2017

Goda dumplings, känns däremot i det lättaste laget gällande inredning. Maten är dock värd besöket

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.