Bar Brooklyn

3,0
3 betyg
$$$
Bar
Hamburgerrestaurang
Bar Brooklyn
3,0
3 betyg

Deliburgare, öl, livespelningar och quiz, det hittar du på Bar Brooklyn i Hornstull. Här kan du ta en mikrobryggd öl och umgås i gemytlig miljö precis vid vattnet. Vägg i vägg ligger även nattklubben Debaser Strand.

Bar Brooklyn specialiserar sig på såväl hamburgare och sliders som på mikrobryggda ölsorter från både Sverige och USA. Här är det avslappnat och ombonat, med mönstrade tapeter och slitna lädersoffor som hintar om den populära stadsdelen i New York. På menyn hittas allt från "double chili burger" med svenskt Krav-kött till vegoburgare och steak sandwich, men också finger food och milkshake. Bortsett från burgare och bärs erbjuder man även drinkar, cocktails och vin - bland annat ekologiskt husvin.

Men hit kommer du inte bara för att äta och dricka. Baren arrangerar även populära musikquiz, filmquiz, livespelningar och klubbar, samt bokreleaser och standup. Här kan man också köra en AW med shuffleboard. Sommartid lockas många till uteserveringen för att tillbringa kvällen med utsikt över vattnet.

Kontaktinformation

Besökarnas bilder från Bar Brooklyn Bilder

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
3,0
3

Recensioner av Bar Brooklyn

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Har varit på Bar Brooklyn i samband med deras musik-quiz, riktigt kul och musiknördigt. Ett tips till den som vill testa sina musikkunskaper! När det gäller maten har jag bara testat vegoburgaren som dock smakade ganska mycket som en vanlig burgare och def kostade mer än de...

Trevligt ställe med bra mix av människor. Bra burgare och tillbehör. Gott!

Mysigt ställe men stake sandwichen höll inte kvalité. Bad om medium men fick närmare well done. Biten hade också många senor och det gick knappast att skära i den. Dijon var det för mycket av och varje bit nlev dominerad av senapen. Salladen var ju lyckad...

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
3,0
3

Representerar du Bar Brooklyn?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Vilken typ av mat serveras på Bar Brooklyn?

På Bar Brooklyn serveras bland annat:

  • Amerikanskt
  • Hamburgare
  • Snabbmat

Vilken typ av bar är Bar Brooklyn?

Vi har klassificerat Bar Brooklyn som:

  • Cocktailbar
  • Ölbar

Vad kostar det att äta på Bar Brooklyn?

Bar Brooklyn ligger i prisklassen Mellanklass ($$$).

Har Bar Brooklyn uteservering?

Ja, Bar Brooklyn har en uteservering som ger dig möjlighet att njuta av vädret samtidigt som du njuter av en öl, ett glas vin eller en drink.

Var ligger Bar Brooklyn?

Bar Brooklyn ligger på Hornstulls Strand 4, 117 39, Södermalm, Hornstull. I närheten ligger Hornstulls strand, Stockholm. Närmsta tunnelbana är Hornstull (ca 200m).