Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Bistro Casper

3,3
3 recensioner
Bistro Casper

På Dalagatan intill Vasaparken hittar du Bistro Casper, en färggrann restaurang som serverar lunch, middag och en populär brunch med många klassiker. Kvällstid erbjuds bland annat grillat, sallader och drinkar från baren. På somrarna står uteserveringen öppen nära grönskan.

Användarbilder på Bistro Casper Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Bistro Casper av Josefin J.
  • Bild från Bistro Casper av Josefin J.
  • Bild från Bistro Casper av Phuong L.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
4 dec 2018

Bistro Casper erbjuder ett bra lunchutbud med stora portioner till ett bra pris, då ingår dessutom sallad och bröd. Salladen kunde dock ha varit en aning mer spännande... Själva måltiden är mer i storleken av en middag än en lunch. Kalvköttbullarna var... Visa hela »

8 mar 2020

Hamnade här då vi egentligen hade planer på Sthlm brunch club men möttes av en väldigt lång kö (när ska hypen kring det stället lägga sig? Någonsin?). Ligger på samma gata så bra plan B om man likt oss hatar köer! ... Visa hela »

20 okt 2016

Texten har översatts automatiskt. Visa original »

Bästa lamm kotletter någonsin och den del var enorm! Jag kommer definitivt tillbaka för mer lamm! Servicen var lite slarvig.