Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

The Italian Cousins Odengatan

4,6
8 betyg
Redigera The Italian Cousins Odengatan

The Italian Cousins drivs mycket riktigt av två italienska kusiner med stor förkärlek för italienska smaker och småskalig produktion. I deras lilla deli vid Vasaparken kan du slinka in för en pizzaslice, en kopp espresso, lite charkuterier, ett glas naturvin eller varför inte en aperol spritz lagom till afterworken.

Det hela började med en foodtruck som Davide och Enrico körde upp från Italien till Sverige, fylld med ekologisk parmesan, lufttorkade skinkor och tomater. Idag driver de både pizzaställen och catering i Stockholm. På Odengatan, mittemot Vasaparken nära Odenplan, hittar du deras vitkaklade pizzabar som fungerar som en deli helt i italienskt stuk. På den gråmålade disken trängs fyrkantiga pizzaslices med olika toppings, men också charkuterier och andra italienska delikatesser. Råvarorna handplockas direkt från småskaliga producenter i både Sverige och Italien.

The Italian Cousins har öppet för lunch, fika, middag och afterwork. För den som inte är fullt så hungrig serveras bland annat espresso och tiramisu, och för den som är sugen på något att dricka erbjuds allt från alkoholfritt till drinkar som aperol spritz. På de rustika vägghyllorna hittas bland annat utvalda naturviner, och du kan även skölja ner din pizza med lite hantverksöl. Sommartid är det bara att slå sig ner på den enkla trottoarserveringen och kolla in folklivet.

Se även The Italian Cousins Västermalmsgallerian, The Italian Cousins Hornsgatan, The Italian Cousins Kungsgatan

Användarbilder på The Italian Cousins Odengatan Visa alla

  • Lägg till bild
  • Ett hål i väggen som är väl värt ett besök.  – Bild från The Italian Cousins Odengatan av Jessica E.
  • Alltid lika bra! – Bild från The Italian Cousins Odengatan av Eva T.
  • Bild från The Italian Cousins Odengatan av Veronica F.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
5 apr 2019

Underbar liten håla i väggen du lätt missar om du inte är uppmärksam - men det bör du!

Fantastisk pizza med stort utval av slices och 100% garanti på att du får höra italienska då italienarna verkar älska detta ställe. ... Visa hela »

10 sep 2019

Liten italienskt café/pizzeria. Goda pizzor och italiensk känsla. Stenkast från Odenplan. Sex bord inne, fem på trottoaren.

8 jul 2019

Vi har varit här totalt 3 gånger i helgen. Både på Odengatan och Kungsgatan. Det säger väl en hel del. Supercharmigt ställe där personalen pratar italienska med varandra. Bra priser och jättegoda pizzor! Nytt stammisställe för kompisgäng... Visa hela »

25 dec 2020

Alltså, potatispizzan! Och en Peroni till den. Kan det bli bättre?

24 jan 2020

Pizzabitar i toppklass ! Så italienskt!

28 jan 2022

24 okt 2021

18 dec 2021

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.