Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Bistro Rolf de Maré

3,0 • 2 recensioner
Bistro Rolf de Maré

Bistro Rolf de Maré vid Gustav Adolfs Torg är en svensk-fransk kvartersrestaurang som drivs i samarbete med Dansmuseet. Restaurangen är en vidareutveckling på det som tidigare hette Café de Maré. Mellan lunchen och middagen finns en kaffeservering med godsaker för dig som bara vill ta en fika. På menyn finns rätter inspirerade från Frankrike med svensk touch och många av dem går att få både i hel och halv portion.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
8 aug 2019

Ok ställe, inte världens bästa betyg på ett ställe men man kan också göra sämre ifrån sig. Maten var ok, vi åt en fisksoppa. Lite oklar personal, kändes lite virrigt det hela. Maten tog en rejäl stund att få ut. Känslan av at... Visa hela »

23 aug 2018

En restaurang som ligger i dansmuseet och uppskattar kultur. Inredningsmässigt, känslan man får när man kommer in är fint. Dock var det väldigt förvirrande med mat och pris. På menyn på hemsidan, menyn utanför restauranger, menyn man fick och vid... Visa hela »