The Fishery & The Farm Family

4,0
7 betyg
Redigera The Fishery & The Farm Family

En prisvänlig fiskfavorit som öppnade sin första filial på Teatern i Skanstull och ynglade av sig i Gallerian hösten 2018. Bakom konceptet står Malin Söderström och Carl Ullsten, som tillsammans även driver restaurangen i Moderna Museet. Utrymmet i Gallerian delas med The Fisherys hälsosamma systerkoncept The Farm Family. De två delar även en app för beställning och betalning.

Den gemensamma nämnaren för The Farm Family och The Fishery är kärleken till vällagade, hälsosamma rätter tillagade på färska råvaror – serverade i en snygg förpackning. På The Farm Family satsar man på kreativa sallader där man lagt stor vikt vid färgstarka grönsaker som harmoniserar med protein som kyckling, tofu, fisk och mängder av andra goda tillbehör. Vad sägs exempelvis om en sallad med jordärtskocka, pancetta och parmesan, eller en med regnbåge, chiligurka och kryddägg?

Som namnet avslöjar fokuserar The Fishery på vällagade fiskrätter, i allt från tacos till hamburgare, med smaker från hela världen. Krispig fisk med potatis och dipp eller en fisktaco med coleslaw och koriander – här finns det något för alla smaker. Man bjuder ofta in till afterwork med skaldjurstema, då man serverar ostron till extra schyssta priser.

Restaurangen i Gallerian är en naturlig mötesplats för såväl lunch och afterwork som för middagen. Här sitter du i en rymlig lokal, vid stora community tables med plats för många. Utöver mat hittar du även ett sortiment av väl utvalda öl- och vinsorter.

Se även The Fishery Teatern

Användarbilder på The Fishery & The Farm Family Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från The Fishery & The Farm Family av Emma R.
  • Bild från The Fishery & The Farm Family av Emma R.
  • Bild från The Fishery & The Farm Family av Catrin M.
  • Bild från The Fishery & The Farm Family av Adam L.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
15 sep 2019

Jag hade aldrig hört talas om detta men wow va överraskad jag blev. Det är inte någon fine-dining utan man får in maten i take-away liknande boxar men fräscht och gott.Jag, tillsammans med två vänner, gick hit efter en AW på tak då... Visa hela »

12 apr 2022

Asså, lunch från the fishery, sol och trevligt sällskap😍. Kan fasen inte bli bättre. Förstår att det är så mycket folk på lunchen. Riktigt schysst och god lunch🥳😍🎉.

Listad i: Bra lunch i city
19 mar 2022

Tog en kimchi shrimp eller vad den hette till lunch här om dagen. Var riktigt bra måste jag säga! Trevlig personal också. Kommer tillbaka.

3 maj 2022

Det här var ju jävligt intressant. Brorsan som alltid ska testa nytt träffar helt rätt när han föreslår The Farm Family till lunch. Åt en otroligt god och perfekt mättande lax-tacos. Kommer återvända inom kort och är det lika bra då... Visa hela »

31 jan 2020 · Uppdaterad

Testade idag på lunchen och tog deras krispiga fisk (friterad torsk) med småpotatis. De hade ett fyrtal olika såser att välja mellan, jag tog vitlök. Fisken var väldigt god! Otroligt krispig och saftig inuti, tycker den var lika bra som friterade torsken på Stu... Visa hela »

Listad i: Vardagslunch
11 jul 2022

Bra lunch mitt i city! Kön är lång om man kommer mitt i rusningen och det blir lätt stimmigt. Men kommer man lite tidigare så är det inga problem att få plats!

24 maj 2020

Texten har översatts automatiskt. Visa original »

Jag kan inte låta bli att älska när människor har ambitioner och lever upp till dem. Jag har varit här vid ett antal tillfällen och aldrig har jag varit minst besviken. Inte exklusiva och dyra, men fritid elegant faktiskt och pris värdig.

Jag är ett... Visa hela »