En prisvänlig fiskfavorit som öppnade sin första filial på Teatern i Skanstull och ynglade av sig i Gallerian hösten 2018. Bakom konceptet står Malin Söderström och Carl Ullsten, som tillsammans även driver restaurangen i Moderna Museet. Utrymmet i Gallerian delas med The Fisherys hälsosamma systerkoncept The Farm Family. De två delar även en app för beställning och betalning.
Den gemensamma nämnaren för The Farm Family och The Fishery är kärleken till vällagade, hälsosamma rätter tillagade på färska råvaror – serverade i en snygg förpackning. På The Farm Family satsar man på kreativa sallader där man lagt stor vikt vid färgstarka grönsaker som harmoniserar med protein som kyckling, tofu, fisk och mängder av andra goda tillbehör. Vad sägs exempelvis om en sallad med jordärtskocka, pancetta och parmesan, eller en med regnbåge, chiligurka och kryddägg?
Som namnet avslöjar fokuserar The Fishery på vällagade fiskrätter, i allt från tacos till hamburgare, med smaker från hela världen. Krispig fisk med potatis och dipp eller en fisktaco med coleslaw och koriander – här finns det något för alla smaker. Man bjuder ofta in till afterwork med skaldjurstema, då man serverar ostron till extra schyssta priser.
Restaurangen i Gallerian är en naturlig mötesplats för såväl lunch och afterwork som för middagen. Här sitter du i en rymlig lokal, vid stora community tables med plats för många. Utöver mat hittar du även ett sortiment av väl utvalda öl- och vinsorter.
Se även The Fishery Teatern