Grodan Kungliga Operan

3,0
4 betyg
Redigera Grodan Kungliga Operan

Grodan Kungliga Operan

3,0
4 betyg
Redigera Grodan Kungliga Operan

Grodan är en riktig Stockholmsklassiker som slog upp dörrarna första gången 1985 på Grev Turegatan. Numera hittar du dem även i anrika lokaler på Kungliga Operan, där poeter, konstnärer och författare har roat sig sedan 1800-talet.

Alldeles intill Strömmen hittar du Kungliga Operan och Grodans filial. Sedan Operan öppnade 1898 har lokalerna varit hemvist för Stockholms bohemiska kretsar, och den klassiska atmosfären lever kvar än i dag. Här möts du av höga valv, gyllene pelare, stuckaturer, sammetsklädda stolar, vita dukar och röda mattor. Grodans meny är lika klassisk som lokalerna och består av både svenska och franska smaker med kända rätter som har hängt med i många år. En av dem är Grodans fiskgryta, som alltid finns på menyn.

Grodan har formats tillsammans med gästerna sedan den första restaurangen öppnade 1985, och i dag är de ett klassiskt inslag bland Stockholms krogar. Restaurangen i operahuset fungerar lika bra för affärsluncher som för långluncher eller middagar med vänner och familj. Det centrala läget mitt i city gör det lätt att ta sig hit från olika delar av stan.

Tillsammans med Kungliga Operan erbjuder de även möjligheten att arrangera olika tillställningar i de ståtliga lokalerna. Bland annat går det att ordna galatillställningar, mingel, festmiddagar, afterworks, företagspresentationer och andra events med utsikt över Strömmen.

Se även Grodan Grev Ture

Användarbilder på Grodan Kungliga Operan Visa alla

  • Lägg till bild

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
14 feb 2023

Översätt till svenska »

Värdelöst - fick vänta 10 minuter trots reserverat bord, maten kommer och tas bort utan att man blir ombedd att beställa något/något mer, överdrivna priser för medioker mat. Otroligt synd på en så fin lokal. Kommer inte tillbaka tills någon... Visa hela »

23 feb 2023

Beklagar verkligen den negativa recensionen i dagens Svd. Stämmer inte alls överens med den upplevelse vi fått då vi besökt Grodan, Operan ett antal gånger, de senaste månaderna. Vi har istället upplevt utomordentligt bra och trevlig service samt väl... Visa hela »

1 mar 2023

23 nov 2022