Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Grodan Kungliga Operan

5,0
1 betyg
Redigera Grodan Kungliga Operan

Grodan är en riktig Stockholmsklassiker som slog upp dörrarna första gången 1985 på Grev Turegatan. Numera hittar du dem även i anrika lokaler på Kungliga Operan, där poeter, konstnärer och författare har roat sig sedan 1800-talet.

Alldeles intill Strömmen hittar du Kungliga Operan och Grodans filial. Sedan Operan öppnade 1898 har lokalerna varit hemvist för Stockholms bohemiska kretsar, och den klassiska atmosfären lever kvar än i dag. Här möts du av höga valv, gyllene pelare, stuckaturer, sammetsklädda stolar, vita dukar och röda mattor. Grodans meny är lika klassisk som lokalerna och består av både svenska och franska smaker med kända rätter som har hängt med i många år. En av dem är Grodans fiskgryta, som alltid finns på menyn.

Grodan har formats tillsammans med gästerna sedan den första restaurangen öppnade 1985, och i dag är de ett klassiskt inslag bland Stockholms krogar. Restaurangen i operahuset fungerar lika bra för affärsluncher som för långluncher eller middagar med vänner och familj. Det centrala läget mitt i city gör det lätt att ta sig hit från olika delar av stan.

Tillsammans med Kungliga Operan erbjuder de även möjligheten att arrangera olika tillställningar i de ståtliga lokalerna. Bland annat går det att ordna galatillställningar, mingel, festmiddagar, afterworks, företagspresentationer och andra events med utsikt över Strömmen.

Se även Grodan Grev Ture

Användarbilder på Grodan Kungliga Operan Visa alla

  • Lägg till bild