Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Bistro Süd

3,0
5 recensioner
Bistro Süd

Franska Bistro Süd nära Mariatorget bjuder på parisisk atmosfär och husmanskost från Europa. Här hittar du ett väletablerat stammishak som med åren har blivit mångas favorit. Mingla med mediafolket, gör dig bekväm i baren och ta ett glas vin på den kontinentala trottoarserveringen lagom till varmare tider.

Användarbilder på Bistro Süd Visa alla

  • Lägg till bild
  • Cava för 110 kr glaset, – Bild från Bistro Süd av Caroline L.
  • Råraka med löjrom, kantarelltoast och råbiff – Bild från Bistro Süd av David F.
  • Halstrad råbiff – Bild från Bistro Süd av David F.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
27 sep 2019

Min upplevelse på Bistro Süd var helt klart femplus!

Jag hade bokat bord här och vi kom dit någon lite tidigt och tänkte ta en drink innnan maten. Det var en varm sensommarkväll och Swedenborgsgatans uteserveringar myllrade av folk. Vi blev förstås... Visa hela »

7 feb 2020

Kvarterskrogs feeling med söder-vibe där man med lite tur kan glida in en fredagskväll och få plats vid baren för ett mindre sällskap. Aldrig käkat här men barhänget är helt okej med lagom ljudnivå. På en annars krogtät gata med tuf... Visa hela »

23 dec 2019

Lördagsmiddag augusti 2019.
Bistron har alltid bjudit stabil mat och hyfsad service. Det fortsätter även detta besök där råbiff stod på menyn. Helt ok.

22 sep 2016

Rasande trevligt o bra mat

10 okt 2017

Fjärde gången gillt! Och aldrig mer. Så otroligt otrevlig personal, luktar gammal fimp, otrevlig personal igen .... vi har alltid trott att det ska bli bra men idag var det ännu sämre. Aldrig mer! Nämnde jag otrevlig personal?