Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

PA & Co

3,8
10 recensioner
PA & Co

PA & Co är en klassiker på Riddargatsbackens lite anonyma men centrala läge och förmodligen ett av Stockholms mest kända stammishak. Här har författare och andra gäster hängt i baren och frossat i klassiska rätter sedan starten, och stället har inte förändrats märkbart. Hit går du för att äta vällagad mat, lyssna på skvaller från bordet bredvid eller bara njuta av den avslappnade stämmningen. Från PA & Co kommer dessutom den världsberömda desserten "gino" och enligt Bruce Springsteen har de stans bästa hamburgare.

Användarbilder på PA & Co Visa alla

  • Lägg till bild
  • PA&Co - Större än en kokbok – Bild från PA & Co av Sebastian B.
  • PA&Co - Större än en kokbok – Bild från PA & Co av Sebastian B.
  • PA&Co-Större än en kokbok – Bild från PA & Co av Sebastian B.
  • Bild från PA & Co av Elin E.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
21 feb 2019

Har verkligen svårt att bestämma vad jag tycker om det här stället. Det är klart mysigt och trevligt, men det är någonting med stämningen som stör mig. Samtidigt som det är väldigt avslappnat är intrycket att det är väldigt pres... Visa hela »

21 feb 2019

Svårt att få bord om du inte känner hela Stockholm och/eller typ heter Timell i efternamn. Men det är faktiskt väldigt härligt när man väl sitter där. Skapare av den god efterrätten Gino (nej det är inte italienskt).

13 jun 2018

Så var dagen tillslut här. Dagen då jag skulle testa PA & Co. Krogen som under många år har omtalats som en av de svåraste att få bord på, och som många håller som en av deras absoluta favoriter. Kvarterskrogen nr 1? Förväntnin... Visa hela »

4 jun 2018

Åt en röding på PA & CO som jag aldrig kommer glömma. Och Färsk potatis, löjrom, hollandaise och det där.. det var en rätt helt i min smak. Synd dock att man inte kan boka bord. Jag gillar avslappnade ställen som PA där fokus är på m... Visa hela »

17 okt 2018

Inte mycket wow över detta ställe, om du frågar mig. Ingenting var dåligt och maten smakade ok men med den uppsjö av grymma restauranger i Stockholm ska det mycket till ett återbesök.

11 jan 2016

Inte alls imponerad - förstår mig inte alls riktigt på detta ställe. Asså kan vi börja med och diskutera ventilationssystemet?! Det STANK matos - riktigt, riktigt ofräscht. Otrevlig personal som tyckte att man var jobbig för att man bad om bröd (som vi... Visa hela »

13 aug 2019

Älskar detta ställe! Mat och service på topp och trevlig liten lokal och atmosfär. Missa inte gino till efterrätt! Världsklass! :)

5 jan 2015 · Uppdaterad

Jag har under alla år gått hitt med min familj då det varit en favorit hos mina föräldrar. Idag är det även en av mina favoritrestauranger i Sthlm. Personlig personal, opretentiöst och gamla coola marmorbord som stått sedan de öppnade. Menyn ä... Visa hela »

14 jan 2017

Alltid bra mat och trevlig personal. Går tyvärr inte att boka bord men det är värt att vänta. Troligtvis Stockholms bästa råraka!

24 nov 2017

Vi hade en konfirmerad bokning men fick frågan om vi var vilse och var på fel restaurang då de inte kunde hitta vår reservation...
Vi fick till slut ett bord och maten var bra.

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.