Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Café Milano

3,4
5 betyg
Redigera Café Milano

På Café Milano precis intill Kungsträdgården kan man uppleva en liten bit av Italien mitt i Stockholm. Här serveras handgjord pasta, napolitanska pizzor och hemgjord gelato i gemytlig miljö kantad av fotografier, bistromöbler och välfyllda vinhyllor.

Café Milano har funnits sedan 90-talet men drivs sedan 2015 i ny regi, med klassiska krogsyskon som Prinsen och Il Tempo. Här hittas både bar och rotisseri i italiensk anda. Brödet bakas i restaurangens stenugn, och i källaren sker egen glasstillverkning i en liten ”glassfabrik” där man använder sig av gamla recept och naturliga råvaror. Från lunch till middag serveras italienska rätter lagade på genuina recept inspirerade av många resor till olika delar av Italien.

På menyn hittas exempelvis rustika pastarätter med handgjord pasta, klassiska pizzor med deg på ett gammalt recept från Neapel, traditionella långkok och desserter som den hemgjorda glassen och hemgjord tiramisu. Givetvis hittas även aperitivi och antipasti på menyn. Lunchmenyn innehåller allt från pizza och pasta till långkok och rotisserirätter vid sidan om vin, grappa och andra drycker.

Ambitionen är att erbjuda urban miljö och genuina smaker från det italienska köket. För större sällskap som vill ha en riktig ”Milanokväll” finns speciella sällskapsmenyer med tillhörande vinpaket.

Användarbilder på Café Milano Visa alla

  • Lägg till bild

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
24 apr 2018

Mysig italienare precis intill Kungsträdgården. Jag kan kan verkligen slå ett slag för tryffelpastan.

12 nov 2015

Trots att jag var ganska besviken på maten så klarar sig "nya" Café Milano undan med en fyra med nöd och näppe. Det för att bemötandet var toppen och stället i sig är sjukt trevligt. Dessutom var drinken jag tog vansinnigt god. Det var inget... Visa hela »

24 jan 2018 · Uppdaterad

God pasta och pizza, och sen nylanseringen har det blivit väldigt mysigt. Ett trevligt ställe, enkelt och säkert kort om du är sugen på italienskt. Snygg interiör!

21 apr 2018

God mat och mysig miljö. Tyvärr service under all kritik.

6 aug 2017

Mijön var trevligt, men servicen och maten blev underkänt.
Beställde biff. Betalde över 200 kr för knappt 100g, knappt inga grönsaker förutom två fulla händer fulla med salladsblad, fick leta efter min köttbit.
Desserten:. Chokladtårta... Visa hela »

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.