Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Ricordi

3,5
11 betyg
Redigera Ricordi

Ricordi är en italiensk restaurang som består av tre delar och som ingår i Brasseriegruppen. Här är tanken att generationer av stockholmare ska få skapa minnen tillsammans över god italiensk mat och dryck. Interiören hämtar inspiration från italiensk glamour kombinerat med moderna influenser. Lyfter man blicken kan man beskåda takmålningar gjorda av konstnären Malin Gabriella Nordin. Här finns även en uteservering med sol från morgon till kväll.

Användarbilder på Ricordi Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Ricordi av Tove G.
  • Bild från Ricordi av Adam L.
  • Bild från Ricordi av Josefin J.
  • Bild från Ricordi av Josefin J.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
3 jul 2022

Helt klart en bra italienare. Åt entrecote, pasta och lite annat. Det mesta var mkt bra! Bra service och schysst miljö. Bra uteservering har de också.

11 maj 2021

En härlig italienare med vacker konst i lokalerna. Läget är perfekt vid Kungsträdgården, fin uteservering (där satt vi) och trevlig personal. Var där för middag och testade pizzorna, absolut goda och värda sitt pris (ca 160-200kr), men inte de bästa... Visa hela »

21 jun 2021

Satt på uteserveringen som trots en väldigt busy road är väldigt trevlig och mysig. Kikade bara snabbt in på insidan, som såg minst lika trevlig ut. Personalen var uppmärksam och väldigt trevliga också, så egentligen alla förutsättning... Visa hela »

Listad i: Chambre
2 nov 2022

Bokade det enskilda rummet i källaren för ett större jobbsällskap. Trevligt och snabbt bemötande från början till slut, engagerad personal, flexibelt och enkelt, himmelsk mat. Lite för dyrt för mig egentligen, men vill tillbaka flera gånger. Valde... Visa hela »

7 sep 2021 · Uppdaterad

Riktigt bra lunch! Kostar ca 180. Älskar restaurangens inredning, konst i taket och mycket färg även om det är stilrent. Endast ätit lunch här båda gångerna pasta som varit riktigt bra. Pastan smakar verkligen hemmagjord pasta, tuggmotstånd och fä... Visa hela »

17 feb 2022

Tyvärr bara okej. Tryffelpastan va dock mkt bra. Men servicen och resten av maten bara ok.

14 jul 2022

Maten och alla som jobbar är 10 av 10

1 aug 2021

Mat var ok, personal ok, inget ställe man skulle vallfärda till men inte heller något man ska undvika

16 dec 2021

17 aug 2022

8 dec 2021

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.