Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Brasserie Astoria

3,8
20 betyg
Redigera Brasserie Astoria
Brasserie Astoria

I den gamla Astoriabiografen på Nybrogatan har stjärnkrögaren Björn Frantzén öppnat Astoria, ett internationellt brasserie med en både elegant och avslappnad stil. Frantzén driver sedan tidigare Frantzén, som har tre stjärnor i Guide Michelin.

Användarbilder på Brasserie Astoria Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Brasserie Astoria av Caroline A.
  • Bild från Brasserie Astoria av Caroline A.
  • Bild från Brasserie Astoria av Josefin J.
  • Bild från Brasserie Astoria av Josefin J.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
30 mar 2021

Stället i sig är tio poäng. Matmässigt hade jag nog förväntat mig lite mer. Det är ett brasserie, så det ska ju inte vara fine dining, vilket jag gillar, men det hade kunnat vara godare ändå. Hoppas de vässar till smakerna något, så... Visa hela »

27 apr 2021

Pampigt, snyggt och stort! Var här på öppningsfredagen och det märktes. Möttes först av två vakter i dörren som efter fem minuter hänvisade till hovmästaren som i sin tur hänvisade till nästa hovmästare en trappa upp. Det var inga pr... Visa hela »

20 apr 2021

Hade kanske orimligt höga förväntningar men blev tyvärr klart besviken på maten. Lokalen är topnotch och personalen gjorde ett gott intryck så jag kommer såklart ge dem en ny chans inom kort. Hoppas på uppryckning då!

27 apr 2021

Första kontakten är med två vakter som står utanför restaurangen och jag får en flashback till Stockholm 1999 då jag gick ut och partajde. Gav inte en bra första impression
MEN
Innanför dörrarna slås jag av en läcker, vacker o... Visa hela »

27 mar 2021

Otroligt imponerande lokal. Sjukt mycket större än jag väntat mig. Inredning och belysning väldigt genomtänkt. Helt klart stark wow-faktor.

Vi provade deras tryffelpizza som var god men inte mer än så. Grillad blomkål dock var magisk. Den var perfe... Visa hela »

16 jun 2021

Majestätisk lokal, detaljrikedom på alla plan utom maten, besöker man en Franzén krog så har man nog ställt ribban riktigt högt för att upptäcka att det inte håller!
Beställde Entrecôte med önskemål stekgrad medium, tyv... Visa hela »

11 jun 2021

En resturang av Franzén ger mig höga förväntningar. Vi kan ju vara ärliga och säga att det är inte samma klass som resturang Franzén.

Glamm, bling bling och vad det ser ut påkostad inredning. Blir mött av en trevlig kvinna vid entré... Visa hela »

11 maj 2021

Så vacker lokal, god mat och värt pengarna! Var här och åt middag och var så nöjd med smaker, service och lokalen. Lite tråkigt att vi fick sitta längst in nära baren på ovanvåningen dock, hade hellre velat sitta så man kunde se neda... Visa hela »

24 jul 2021

Åt för första gången på Astoria häromdagen, bara varit här för vin ett år gånger tidigare. Tror att jag blivit serverad av samma person samtliga gånger - väldigt generösa mängder vin. Känns lite otippat på ett lyx... Visa hela »

25 jul 2021

Till skillnad från vad flera verkar tyckt var lite ojämnt på maten hade jag en klockren upplevelse, och trots höga förväntningar blev jag ändå wowad. Prislapp absolut i det högre men det finns många restauranger i Stockholm som tar lika mycket fr... Visa hela »

Listad i: Favourites
19 maj 2021

När man gick in här kom man in i en annan värld! Känslan i den gamla biograf lokalen tillsammans med serveringspersonal i olika klassiska serveringskläder beroende på vad ens uppgifter var, att kunna se rakt in hos kockarna och flambering och tillagning direkt vid bord... Visa hela »

7 apr 2021

Vilket tillskott till Brasserie-Stockholm!! Snyggt, proffsigt och otroligt god mat. Rekommenderar att dela på nga av förrätterna, missa inte tonfiskcarpaccion, för att sedan gå på varmrätt där piggvaren var perfekt!!
Bästa tvåtimmarslunchen... Visa hela »

6 maj 2021

Väldigt bra service och tillmötesgående personal samt en otrolig lokal, måste dock säga att maten var något för trist - i synnerhet när man jämför med prisbilden.

1 maj 2021

Häftig lokal mycket snyggt inredd!
Maten har mer att önska men smakade bra! Bra och trevlig service

7 jun 2021

Fantastisk ny restaurang med härlig atmosfär!

5 okt 2021

Feelgood fån början till slut! Astoria får verkligen till de små detaljerna som gör helheten så fantastisk utan att det känns ansträngt. Lika härligt att ta ett glas i baren som att äta middag i matsalen.

Listad i: Favoriter
4 sep 2021

Både hovmästaren och servitrisen var Ganska ovänliga - man kände inte sig välkommen. Det var mycket tydligt att de särbehandlade sina gäster. Maten var en besvikelse för sig.

29 sep 2021

Detta är en restaurang som har en fantastisk miljö och inredning och helt ok mat. Personal när man väl kommer in är supergullig och har endast gott att säga men….Efter en middag ikväll på Villa Dagmar där hunden var välkommen och fick uppmä... Visa hela »

16 jul 2021

Härlig interiör, restaurangen har potential. Hovmästarna höll dock väldigt låg nivå och kändes en aning stressade och otrevliga mot gäster som satt i baren? Maten var god men absolut inget mer än så.

25 aug 2021

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.