Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Brasserie Astoria

3,8
51 betyg
Redigera Brasserie Astoria

I den gamla Astoriabiografen på Nybrogatan har stjärnkrögaren Björn Frantzén öppnat Astoria, ett internationellt brasserie med en både elegant och avslappnad stil. Frantzén driver sedan tidigare Frantzén, som har tre stjärnor i Guide Michelin.

Användarbilder på Brasserie Astoria Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Brasserie Astoria av Martina D.
  • Bild från Brasserie Astoria av Martina D.
  • Bild från Brasserie Astoria av These S.
  • Bild från Brasserie Astoria av These S.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
20 mar 2023

Brasseri Astoria!

Det går inte riktigt att förstå vilken vacker lokal som gömmer sig bakom en ganska så enkel fasad - men utrymmet innanför ör verkligen både pampigt och vackert, en alldeles unik restaurang.

Vi var där på tid... Visa hela »

13 feb 2022 · Uppdaterad

Första besöket: 4 stjärnor
Andra besöket: 3 stjärnor
Tredje besöket: 5 stjärnor

På Första besöket blev det bara drinkar. Vilket var en trevlig kväll Och Efter det var jag extremt taggad på att gå tillbaka och ä... Visa hela »

30 mar 2021 · Uppdaterad

Stället i sig är tio poäng. Matmässigt hade jag nog förväntat mig lite mer. Det är ett brasserie, så det ska ju inte vara fine dining, vilket jag gillar, men det hade kunnat vara godare ändå. Hoppas de vässar till smakerna något, så... Visa hela »

10 sep 2022 · Uppdaterad

EDIT (november 2022)
Nu har jag besökt Astoria igen och denna gång i restaurangen och vid ett bokat bord.
Jag tar tillbaka allt, ta mina pengar bara.

Otrolig service. Ni vet när man inte hinner tänka vad man vill göra härnäst, utan det bara hä... Visa hela »

27 apr 2021

Pampigt, snyggt och stort! Var här på öppningsfredagen och det märktes. Möttes först av två vakter i dörren som efter fem minuter hänvisade till hovmästaren som i sin tur hänvisade till nästa hovmästare en trappa upp. Det var inga pr... Visa hela »

27 apr 2021

Första kontakten är med två vakter som står utanför restaurangen och jag får en flashback till Stockholm 1999 då jag gick ut och partajde. Gav inte en bra första impression
MEN
Innanför dörrarna slås jag av en läcker, vacker o... Visa hela »

27 mar 2021

Otroligt imponerande lokal. Sjukt mycket större än jag väntat mig. Inredning och belysning väldigt genomtänkt. Helt klart stark wow-faktor.

Vi provade deras tryffelpizza som var god men inte mer än så. Grillad blomkål dock var magisk. Den var perfe... Visa hela »

15 dec 2022

Otroligt mysigt ställe (lilla a, bakfickan) som tyvärr faller på mållinjen.

Maten var god men motsvarade dessvärre inte mina förväntningar. Allt kan inte vara ett ”Hallelujah-moment” men i det här fallet hade ett ”Jippi!” rä... Visa hela »

20 apr 2021 · Uppdaterad

Hade kanske orimligt höga förväntningar men blev tyvärr klart besviken på maten. Lokalen är topnotch och personalen gjorde ett gott intryck så jag kommer såklart ge dem en ny chans inom kort. Hoppas på uppryckning då!

UPDATE: Nya chanse... Visa hela »

24 jul 2021

Åt för första gången på Astoria häromdagen, bara varit här för vin ett år gånger tidigare. Tror att jag blivit serverad av samma person samtliga gånger - väldigt generösa mängder vin. Känns lite otippat på ett lyx... Visa hela »

18 feb 2023

Översätt till svenska »

In my humble opinion (which several people I’ve talk to shared) the food is good but doesn’t live up to the hype. Personally I can only talk about the lunch which I have eaten there several times. It’s good but it’s also expensive, so for that price you would expect more. Bu... Visa hela »

Listad i: Great lunch
16 jun 2021

Majestätisk lokal, detaljrikedom på alla plan utom maten, besöker man en Franzén krog så har man nog ställt ribban riktigt högt för att upptäcka att det inte håller!
Beställde Entrecôte med önskemål stekgrad medium, tyv... Visa hela »

25 jul 2021

Till skillnad från vad flera verkar tyckt var lite ojämnt på maten hade jag en klockren upplevelse, och trots höga förväntningar blev jag ändå wowad. Prislapp absolut i det högre men det finns många restauranger i Stockholm som tar lika mycket fr... Visa hela »

Listad i: Favourites
8 okt 2022

Filmiskt!
Arvet från den gamla biografen verkar sitta kvar i väggarna.
Lokalen är pampig men samtidigt hemtrevlig, centrum belagda spiraltrappan imponerar stort.
Personal är trevlig och tillmötesgående.
Maten är klassisk och genuin.

Mat... Visa hela »

11 maj 2021

Så vacker lokal, god mat och värt pengarna! Var här och åt middag och var så nöjd med smaker, service och lokalen. Lite tråkigt att vi fick sitta längst in nära baren på ovanvåningen dock, hade hellre velat sitta så man kunde se neda... Visa hela »

23 nov 2021

Wow, otroligt snyggt på alla våningar, bar som restauranger. Servicen är uppmärksam, kunnig och trevlig. Maten, jag den är ju också wow. Jag har nu varit här 4 gånger dom senaste 6 månaderna, 3 luncher och 1 middag. Senaste lunchen förra veckan... Visa hela »

21 nov 2021

God mat och din miljö, men inte wow, om ni frågar mig. Kommer absolut ge det en chans till i framtiden, då mycket av upplevelsen ligger i servicen, som va sådär när vi var där.

11 jun 2021

En resturang av Franzén ger mig höga förväntningar. Vi kan ju vara ärliga och säga att det är inte samma klass som resturang Franzén.

Glamm, bling bling och vad det ser ut påkostad inredning. Blir mött av en trevlig kvinna vid entré... Visa hela »

19 maj 2021

När man gick in här kom man in i en annan värld! Känslan i den gamla biograf lokalen tillsammans med serveringspersonal i olika klassiska serveringskläder beroende på vad ens uppgifter var, att kunna se rakt in hos kockarna och flambering och tillagning direkt vid bord... Visa hela »

8 jan 2023

Åt brunch på Astoria idag 8/1 2023 och måste tyvärr säga att maten verkligen inte höll måttet. Lobster rollen bestod nästan bara av bröd och syrad lök, var hummern tagit vägen var oklart men den fanns i vart fall inte i våra bröd. Visa hela »

Sida 1 av 3

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.