Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Brasserie Astoria

3,8
30 betyg
Redigera Brasserie Astoria
Brasserie Astoria

I den gamla Astoriabiografen på Nybrogatan har stjärnkrögaren Björn Frantzén öppnat Astoria, ett internationellt brasserie med en både elegant och avslappnad stil. Frantzén driver sedan tidigare Frantzén, som har tre stjärnor i Guide Michelin.

Användarbilder på Brasserie Astoria Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Brasserie Astoria av Mimmi S.
  • Grillad minutbiff på kalv. - Bild från Brasserie Astoria av Sofie L.
  • Dagens fisksoppa med torsk, lax, musslor och broccoli. - Bild från Brasserie Astoria av Sofie L.
  • Bild från Brasserie Astoria av Cecilia S.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
30 mar 2021

Stället i sig är tio poäng. Matmässigt hade jag nog förväntat mig lite mer. Det är ett brasserie, så det ska ju inte vara fine dining, vilket jag gillar, men det hade kunnat vara godare ändå. Hoppas de vässar till smakerna något, så... Visa hela »

27 apr 2021

Pampigt, snyggt och stort! Var här på öppningsfredagen och det märktes. Möttes först av två vakter i dörren som efter fem minuter hänvisade till hovmästaren som i sin tur hänvisade till nästa hovmästare en trappa upp. Det var inga pr... Visa hela »

27 apr 2021

Första kontakten är med två vakter som står utanför restaurangen och jag får en flashback till Stockholm 1999 då jag gick ut och partajde. Gav inte en bra första impression
MEN
Innanför dörrarna slås jag av en läcker, vacker o... Visa hela »

27 mar 2021

Otroligt imponerande lokal. Sjukt mycket större än jag väntat mig. Inredning och belysning väldigt genomtänkt. Helt klart stark wow-faktor.

Vi provade deras tryffelpizza som var god men inte mer än så. Grillad blomkål dock var magisk. Den var perfe... Visa hela »

20 apr 2021

Hade kanske orimligt höga förväntningar men blev tyvärr klart besviken på maten. Lokalen är topnotch och personalen gjorde ett gott intryck så jag kommer såklart ge dem en ny chans inom kort. Hoppas på uppryckning då!

5 dec 2021

Entrén, wow! Inbjudande och välkomnande! Ner för en trappa möts man av bar, de är fullt med folk, musik och stimmig stämning. Precis i min smak!
Var väldigt mycket folk när vi var där, Inte så mycke sittplatser och lite trångt då... Visa hela »

16 jun 2021

Majestätisk lokal, detaljrikedom på alla plan utom maten, besöker man en Franzén krog så har man nog ställt ribban riktigt högt för att upptäcka att det inte håller!
Beställde Entrecôte med önskemål stekgrad medium, tyv... Visa hela »

25 jul 2021

Till skillnad från vad flera verkar tyckt var lite ojämnt på maten hade jag en klockren upplevelse, och trots höga förväntningar blev jag ändå wowad. Prislapp absolut i det högre men det finns många restauranger i Stockholm som tar lika mycket fr... Visa hela »

Listad i: Favourites
23 nov 2021

Wow, otroligt snyggt på alla våningar, bar som restauranger. Servicen är uppmärksam, kunnig och trevlig. Maten, jag den är ju också wow. Jag har nu varit här 4 gånger dom senaste 6 månaderna, 3 luncher och 1 middag. Senaste lunchen förra veckan... Visa hela »

24 jul 2021

Åt för första gången på Astoria häromdagen, bara varit här för vin ett år gånger tidigare. Tror att jag blivit serverad av samma person samtliga gånger - väldigt generösa mängder vin. Känns lite otippat på ett lyx... Visa hela »

11 maj 2021

Så vacker lokal, god mat och värt pengarna! Var här och åt middag och var så nöjd med smaker, service och lokalen. Lite tråkigt att vi fick sitta längst in nära baren på ovanvåningen dock, hade hellre velat sitta så man kunde se neda... Visa hela »

11 jun 2021

En resturang av Franzén ger mig höga förväntningar. Vi kan ju vara ärliga och säga att det är inte samma klass som resturang Franzén.

Glamm, bling bling och vad det ser ut påkostad inredning. Blir mött av en trevlig kvinna vid entré... Visa hela »

19 maj 2021

När man gick in här kom man in i en annan värld! Känslan i den gamla biograf lokalen tillsammans med serveringspersonal i olika klassiska serveringskläder beroende på vad ens uppgifter var, att kunna se rakt in hos kockarna och flambering och tillagning direkt vid bord... Visa hela »

21 nov 2021

God mat och din miljö, men inte wow, om ni frågar mig. Kommer absolut ge det en chans till i framtiden, då mycket av upplevelsen ligger i servicen, som va sådär när vi var där.

7 apr 2021

Vilket tillskott till Brasserie-Stockholm!! Snyggt, proffsigt och otroligt god mat. Rekommenderar att dela på nga av förrätterna, missa inte tonfiskcarpaccion, för att sedan gå på varmrätt där piggvaren var perfekt!!
Bästa tvåtimmarslunchen... Visa hela »

7 jun 2021

Fantastisk ny restaurang med härlig atmosfär!

5 okt 2021

Feelgood fån början till slut! Astoria får verkligen till de små detaljerna som gör helheten så fantastisk utan att det känns ansträngt. Lika härligt att ta ett glas i baren som att äta middag i matsalen.

Listad i: Favoriter
6 maj 2021

Väldigt bra service och tillmötesgående personal samt en otrolig lokal, måste dock säga att maten var något för trist - i synnerhet när man jämför med prisbilden.

1 maj 2021

Häftig lokal mycket snyggt inredd!
Maten har mer att önska men smakade bra! Bra och trevlig service

2 dec 2021

God mat, trevlig stämning & personal.

Sida 1 av 2

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.