Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Brasserie Astoria

3,9
44 betyg
Redigera Brasserie Astoria

I den gamla Astoriabiografen på Nybrogatan har stjärnkrögaren Björn Frantzén öppnat Astoria, ett internationellt brasserie med en både elegant och avslappnad stil. Frantzén driver sedan tidigare Frantzén, som har tre stjärnor i Guide Michelin.

Användarbilder på Brasserie Astoria Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Brasserie Astoria av These S.
  • Bild från Brasserie Astoria av These S.
  • Bild från Brasserie Astoria av These S.
  • Bild från Brasserie Astoria av These S.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
30 mar 2021 · Uppdaterad

Stället i sig är tio poäng. Matmässigt hade jag nog förväntat mig lite mer. Det är ett brasserie, så det ska ju inte vara fine dining, vilket jag gillar, men det hade kunnat vara godare ändå. Hoppas de vässar till smakerna något, så... Visa hela »

13 feb 2022 · Uppdaterad

Första besöket: 4 stjärnor
Andra besöket: 3 stjärnor
Tredje besöket: 5 stjärnor

På Första besöket blev det bara drinkar. Vilket var en trevlig kväll Och Efter det var jag extremt taggad på att gå tillbaka och ä... Visa hela »

10 sep 2022 · Uppdaterad

EDIT (november 2022)
Nu har jag besökt Astoria igen och denna gång i restaurangen och vid ett bokat bord.
Jag tar tillbaka allt, ta mina pengar bara.

Otrolig service. Ni vet när man inte hinner tänka vad man vill göra härnäst, utan det bara hä... Visa hela »

27 apr 2021

Pampigt, snyggt och stort! Var här på öppningsfredagen och det märktes. Möttes först av två vakter i dörren som efter fem minuter hänvisade till hovmästaren som i sin tur hänvisade till nästa hovmästare en trappa upp. Det var inga pr... Visa hela »

27 mar 2021

Otroligt imponerande lokal. Sjukt mycket större än jag väntat mig. Inredning och belysning väldigt genomtänkt. Helt klart stark wow-faktor.

Vi provade deras tryffelpizza som var god men inte mer än så. Grillad blomkål dock var magisk. Den var perfe... Visa hela »

27 apr 2021

Första kontakten är med två vakter som står utanför restaurangen och jag får en flashback till Stockholm 1999 då jag gick ut och partajde. Gav inte en bra första impression
MEN
Innanför dörrarna slås jag av en läcker, vacker o... Visa hela »

20 apr 2021

Hade kanske orimligt höga förväntningar men blev tyvärr klart besviken på maten. Lokalen är topnotch och personalen gjorde ett gott intryck så jag kommer såklart ge dem en ny chans inom kort. Hoppas på uppryckning då!

24 jul 2021

Åt för första gången på Astoria häromdagen, bara varit här för vin ett år gånger tidigare. Tror att jag blivit serverad av samma person samtliga gånger - väldigt generösa mängder vin. Känns lite otippat på ett lyx... Visa hela »

16 jun 2021

Majestätisk lokal, detaljrikedom på alla plan utom maten, besöker man en Franzén krog så har man nog ställt ribban riktigt högt för att upptäcka att det inte håller!
Beställde Entrecôte med önskemål stekgrad medium, tyv... Visa hela »

25 jul 2021

Till skillnad från vad flera verkar tyckt var lite ojämnt på maten hade jag en klockren upplevelse, och trots höga förväntningar blev jag ändå wowad. Prislapp absolut i det högre men det finns många restauranger i Stockholm som tar lika mycket fr... Visa hela »

Listad i: Favourites
11 maj 2021

Så vacker lokal, god mat och värt pengarna! Var här och åt middag och var så nöjd med smaker, service och lokalen. Lite tråkigt att vi fick sitta längst in nära baren på ovanvåningen dock, hade hellre velat sitta så man kunde se neda... Visa hela »

23 nov 2021

Wow, otroligt snyggt på alla våningar, bar som restauranger. Servicen är uppmärksam, kunnig och trevlig. Maten, jag den är ju också wow. Jag har nu varit här 4 gånger dom senaste 6 månaderna, 3 luncher och 1 middag. Senaste lunchen förra veckan... Visa hela »

8 okt 2022

Filmiskt!
Arvet från den gamla biografen verkar sitta kvar i väggarna.
Lokalen är pampig men samtidigt hemtrevlig, centrum belagda spiraltrappan imponerar stort.
Personal är trevlig och tillmötesgående.
Maten är klassisk och genuin.

Mat... Visa hela »

11 jun 2021

En resturang av Franzén ger mig höga förväntningar. Vi kan ju vara ärliga och säga att det är inte samma klass som resturang Franzén.

Glamm, bling bling och vad det ser ut påkostad inredning. Blir mött av en trevlig kvinna vid entré... Visa hela »

19 maj 2021

När man gick in här kom man in i en annan värld! Känslan i den gamla biograf lokalen tillsammans med serveringspersonal i olika klassiska serveringskläder beroende på vad ens uppgifter var, att kunna se rakt in hos kockarna och flambering och tillagning direkt vid bord... Visa hela »

21 nov 2021

God mat och din miljö, men inte wow, om ni frågar mig. Kommer absolut ge det en chans till i framtiden, då mycket av upplevelsen ligger i servicen, som va sådär när vi var där.

7 apr 2021

Vilket tillskott till Brasserie-Stockholm!! Snyggt, proffsigt och otroligt god mat. Rekommenderar att dela på nga av förrätterna, missa inte tonfiskcarpaccion, för att sedan gå på varmrätt där piggvaren var perfekt!!
Bästa tvåtimmarslunchen... Visa hela »

11 jul 2022

Mycket trevligt och god mat! Bra stämning senare på kvällen

14 jul 2022

Otrolig restaurang! Maten är fantastiskt, även lokalen höjer känslan, så fint och mysigt!

19 mar 2022

Maten var riktigt god och av det enklare slaget. Riktigt bra kvalitet på samtliga rätter och kunnig personal. Lokalen är magisk och intrycket av helheten är en stark 4 av 5. Möjligheten att hänga kvar i baren på nedervåningen och fortsätta kvällen... Visa hela »

Listad i: Favoriter
Sida 1 av 3

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.