Carls Deli

4,0
2 betyg
$$
Italiensk restaurang
Delikatessbutik
Carls Deli
4,0
2 betyg
Carls Deli i en mening: Italiensk restaurang, bar och deli i Hötorgshallen.
Kort om maten: Pasta, pinsa och italienska smårätter samt ost och chark.
Kort om drycken: Italiensk hantverksdryck såsom läsk, lemonad, vin och sprit.

Trots att Hötorgshallen sjuder av liv under hela dagen, har Carls Deli lyckats skapa en lugnare oas med italienskt tema. Här kan du både äta och dricka som man gör i Italien, eller handla med dig godsakerna hem från delin.

Carls Deli tillför en liten bit av Italien till Hötorgshallen, där man kombinerar pasteria, deli och öl- och vinbar. Det serveras lunch, aperitivo och middag, och vill du hellre återskapa de italienska smakerna hemma kan du även handla med dig delikatesser.

Redan på förmiddagen är pasterian igång, något som tas på största allvar här. Carl föredrar pasta från södra Italien, och då främst en sort som kommer från yttersta klacken av Italien. När lunchen börjar lida mot sitt slut börjar afterworkarna slinka in för aperitivo i form av smårätter och snacks. Det brukar bli en och annan dryck också, då det finns en hel del att välja mellan. Även drycken kretsar kring hantverk, från italiensk cola och läskande lemonader till obskyra naturviner – och förstås limoncello, grappa, italiensk öl och prosecco.

Vill du hellre njuta av allt det goda hemmavid kan du handla med dig italienska varor från diskarna. Bland utbudet hittas kvalitetsprodukter från Pantelleria i söder till Lombardiet i norr, som ostar, charkuterier, pasta, olivolja, grönsaker och godis. De passar även bra att ge bort i present.

Föreslå ändringar

Användarbilder från Carls Deli Användarbilder
Lägg till bild

Recensioner av Carls Deli

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
12 aug. 2021

Liten dold pärla inne i Hötorgshallen.
Väldigt gott och trevlig personal

Listad i: Bra lunch i city
5 mars 2022