Pallas Deli

5,0
8 betyg
Delikatessbutik
Pallas Deli
5,0
8 betyg
Pallas Deli i en mening: Delikatessdisk i Hötorgshallen med varor från Italien, Grekland, Spanien, Tyskland och Ungern.

Semestersmaker från Medelhavet

Pallas Deli finner du i Hötorgshallen, där målet är att varje besök ska kännas som en liten semester till Medelhavet. Deras utbud av delikatesser är noga utvalt från olika regioner i Sydeuropa för att ge dig en somrig smakupplevelse. I sortimentet hittas allt från oliver och olivoljor från Grekland till ost och charkuterier från Italien.

Smaker från Medelhavsområdet står i fokus på Pallas Deli, och varje produkt i disken är noga utvald för sin smak och sitt ursprung. Hit kan du komma för att handla med dig delikatesser hem eller som present.

Sortimentet består av noga handplockade varor med smaker från Italien, Grekland, Spanien, Tyskland och Ungern, med lite extra fokus på de italienska delikatesserna. Förutom ett brett utbud av både färska varor och skafferivaror finns också smått och gott i godisväg att komplettera med.

Är du bjuden på en middag eller bara vill köpa med dig en present till någon finns här också presentkorgar i olika storlekar, fyllda med delikatesser såsom oliver, ost, salami, olivolja, pasta och choklad. De erbjuder också italiensk catering för vardag och fest.

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
5,0
8
Google-logo
Google
4,3
9

Recensioner av Pallas Deli

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Texten har översatts automatiskt.

Denna italienska delikatessbutik ligger inbäddad i hjärtat av staden och är en dold pärla för kulinariska entusiaster. Från utsökta ostar till lockande charkuterier, utbudet av sydeuropeiska delikatesser är helt enkelt oöverträffat (och delikatessko...

Texten har översatts automatiskt.

Fruktbrickan var ett konstverk - det mest fantastiska jag någonsin sett. Våra gäster var i vördnad - vissa applåderade faktiskt, eftersom varje frukt var skuren i lagom stora bitar men ändå presenterad på ett dekorativt sätt.

Jag önska...

Vi beställde en buffé för 30 personer med kallskuret, ost, frukt, dessert och annat gott. Den var mycket riklig och såväl beställning som upphämtning gick smidigt.

Pallas deli has the finest variety of cheeses and cold cuts from Italy greeted by the friendliest of staff happy to assist you! They make great gift baskets for holidays too!

Best place 😍 pearly is the best too!

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
5,0
8
Google-logo
Google
4,3
9

Representerar du Pallas Deli?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Var ligger Pallas Deli?

Pallas Deli ligger på Sergels Torg 26, 111 57, City, Norrmalm. I närheten ligger Hötorget. Närmsta tunnelbana är Hötorget (ca 100m).