Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Cownteen

4,0 • 2 recensioner
Cownteen

Ett stenkast från Södra station och Rosenlundsparken huserar Cownteen, ett steakhouse (smokehouse) med sydstatsinfluerat kök och ett stort utbud av öl som du kan skölja ner exempelvis en burgare eller lite ribs med.

Hos Cownteen ligger fokus på rökt kött som serveras tillsammans med diverse svenska tillbehör, men även vegetariska alternativ erbjuds för den som föredrar grönt. Välj mellan till exempel hamburgare på brisket, det vegetariska alternativet jack-fruit, eller ribs med tillbehör såsom picklad rödlök, jalapeño, inlagd gurka och corn-on-the-cob. Inredningen kompletterar maten med industristil, vitt kakel, kaktusar och en och annan kofäll på golvet.

I baren finns ett stort utbud av öl och alkoholfria alternativ, men självklart också vin och cider. Bland annat serveras olika sorters hantverksöl där du förmodligen hittar en och annan som du inte har testat förut. På fredagar arrangeras afterwork med fokus på hamburgare och specialpriser på öl, cider och vin. Självklart hittar du även flera sorters bourbon om du vill påbörja eller avrunda aftonen med något starkare.

Måndag till fredag erbjuds även dagens lunchbricka.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
27 feb 2018 · Uppdaterad

Kul med annorlunda vegetarisk burgare med jackfruit! Gott smörigt bröd, god marinad och coleslaw till.

31 aug 2018

Texten har översatts automatiskt. Visa original »

Bästa hamburgare jag har provat i lång tid! Personalen är fantastisk och servicen är superb! Måste besöka!