Primo Ciao Ciao Odenplan

2,3
22 betyg
$$$
Pizzaställe
Primo Ciao Ciao
2,3
22 betyg

Nära Odenplan ligger Primo Ciao Ciao, en enklare italiensk restaurang med stor uteservering. Här har man gjort sig kända för sina äkta tunna italienska pizzor, men menyn bjuder även på andra klassiska italienska rätter.

Mellan Odenplan och Vasaparken hittas Primo Ciao Ciaos välbesökta uteservering som brukar locka förbipasserande med doften och synen av nygräddad pizza. Liksom Primo Ciao Ciaos andra restauranger i stan är det italiensk mat som står på menyn. Här kan man förvänta sig allt från antipasti till pizza, pasta, kött och fisk. För den som vill avsluta måltiden med något sött frestar menyn med italienska klassiker som går hem hos de flesta.

Om den populära uteserveringen inte känns aktuell finns det många platser inomhus att välja på. I matsalen kan man sitta intill fönstret med uppsikt över gatan utanför, annars finns det även en lite mer undanskymd övervåning. Restaurangen går i italiensk stil med rustikt tegel, bruna lädersoffor, bordsskivor i sten och en bar där man kan dricka cocktails och vin. Det går även att boka restaurangens chambre separée med plats för 37 gäster.

Kontaktinformation

Besökarnas bilder från Primo Ciao Ciao Bilder

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
2,3
22
Google-logo
Google
3,7
870

Recensioner av Primo Ciao Ciao

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Hoppades på en god carbonara på lunchen men den hade skurit sig så fettet kröp ut och var inte sådär krämig som man vill ha den! Trevlig lokal men otroligt mycket personal under lunchen som mest sprang runt och skapade en rörig känsla. Salladsbuffé...

Trevlig personal, bra service, gott rödvin och goda pizzor!

3 stjärnor står för helt okej och det är precis vad det är. Maten är god och man får det som man förväntar sig det som inte var bra var den servicen vi fick. Beställde in en flaska rosévin som vi inte fick in fören efter att maten serve...

Ossobuco bestod av ett stort ben och lite sås med några få köttslamsor....
Pizzan var torr och smaklös.

Vedugnspizzor och pasta och annat italienskt. Uteservering på sommaren. Lite stimmig lokal men grymt käk.

Helt ok.
Pizza som smakar ok
Lokalen är mörkt, nästintill becksvart.
Oerhört jobbigt trångt mellan borden. Katastrof hög ljudnivå
Minns ej hur det smakade, vilket säger en del. Men stället är poppis och alltid fullt. Tips att boka...

Ungefär som förväntat. Goda pizzor, ganska trevlig lokal, personalen gör sitt jobb. Passar bra för lunch, och jag kan tänka mig att det är perfekt för barnfamiljer i området. Men det är inget jag åker till eller väljer för en speciel...

Goda pizzor och trevlig personal.

Trevlig restaurang. Maten bra men inget speciellt, maten vi ville ta från menyn var slut. Men överlag en Ok 3 stjärnig restaurang.

Sällan en fiskrätt smakar något - så kul att bli överraskad! Smakrikt kött även fast det var en helgrillad fisk. Stimmig och festlig atmosfär. Trodde det var ett pizzahak, men en riktig restaurang med en riktig meny.

Trevlig personal och smarrig pasta

Maten var extremt dålig. Smaklös och tråkig. Vi var ett sällskap på 6 personer. Alla med olika rätter och alla lämnade mer eller mindre sin mat orörd. Trots detta så frågar inte servicen om hur maten smakade eller varför vi lämnade mat...

Så otrevlig personal på snudd på hotfull när vi inte tyckte maten var god. Saltade notan och vi fick ett allmänt dåligt intryck.

Riktigt dålig service. Fått kött i vegorätt en gång och de trodde mig inte, samt blivit nekad pizzasallad på uteserveringen eftersom ”det ser fult ut”. Maten är också under all kritik.

Mysigt och classy, grymt bemötande och god mat. Stället passar många tillfällen: aw, middag, dejt, fredagsställe, innan kluben.

SKIT-dålig service och arrogant bemötande från den blonda servitrisen.
Maten är bra men vill man ha en trevlig restaurangupplevelse så gå någon annanstans

Beställde pizza tillsammans med min sambo. Tycker pizzan var smaklös och sladdrig. Det var alldeles för hög musik för att kunna samtala i normal ton. Den blonda kvinnliga servitrisen var snobbig och nonchalant, hon hade en tråkig ton och såg allmänt sliten u...

Halvbra ställe, stimmigt med mycket folk. Trött på lokaler där man inte hör vad middagssällskapet säger. Som en fritidsgård. Ryggbiffen gigantisk, bra stekt. Ingen större finess med maten. Servitören stod på min fot, då han kom med pota...

Inte värt en stjärna ens! Väntade 40 minuter på förrätt och därefter 1 timma innan huvudrätten kom som var totalt oätlig. Överkokt pasta och totalt smaklös till ett pris på 185:-. Sämsta jag någonsin smakat!!!

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
2,3
22
Google-logo
Google
3,7
870

Representerar du Primo Ciao Ciao Odenplan?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Vilken typ av mat serveras på Primo Ciao Ciao Odenplan?

På Primo Ciao Ciao Odenplan serveras bland annat:

  • Italienskt
  • Pasta
  • Pizza

Vad kostar det att äta på Primo Ciao Ciao Odenplan?

Primo Ciao Ciao Odenplan ligger i prisklassen Mellanklass ($$$).

Har Primo Ciao Ciao Odenplan uteservering?

Ja, Primo Ciao Ciao Odenplan har en uteservering som ger dig möjlighet att njuta av vädret samtidigt som du äter eller tar en drink.

Kan man beställa take away från Primo Ciao Ciao Odenplan?

Ja, du kan beställa mat för avhämtning från Primo Ciao Ciao. De erbjuder take away-alternativ så att du kan ta med maten hem eller till picknicken.

Är Primo Ciao Ciao Odenplan barnvänligt?

Ja, vi har kategoriserat Primo Ciao Ciao som en restaurang som passar att ta med sig barnen till.

Var ligger Primo Ciao Ciao Odenplan?

Primo Ciao Ciao Odenplan ligger på Odengatan 79, 113 22, Vasastan. I närheten ligger Observatorielunden, Stockholm. Närmsta tunnelbana är Odenplan (ca 100m).