Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Primo Ciao Ciao Odenplan

2,3
22 betyg
Redigera Primo Ciao Ciao Odenplan

Nära Odenplan ligger Primo Ciao Ciao, en enklare italiensk restaurang med stor uteservering. Här har man gjort sig kända för sina äkta tunna italienska pizzor, men menyn bjuder även på andra klassiska italienska rätter.

Mellan Odenplan och Vasaparken hittas Primo Ciao Ciaos välbesökta uteservering som brukar locka förbipasserande med doften och synen av nygräddad pizza. Liksom Primo Ciao Ciaos andra restauranger i stan är det italiensk mat som står på menyn. Här kan man förvänta sig allt från antipasti till pizza, pasta, kött och fisk. För den som vill avsluta måltiden med något sött frestar menyn med italienska klassiker som går hem hos de flesta.

Om den populära uteserveringen inte känns aktuell finns det många platser inomhus att välja på. I matsalen kan man sitta intill fönstret med uppsikt över gatan utanför, annars finns det även en lite mer undanskymd övervåning. Restaurangen går i italiensk stil med rustikt tegel, bruna lädersoffor, bordsskivor i sten och en bar där man kan dricka cocktails och vin. Det går även att boka restaurangens chambre separée med plats för 37 gäster.

Användarbilder på Primo Ciao Ciao Odenplan Visa alla

  • Lägg till bild
  • Ceasarsallad och carbonara  – Bild från Primo Ciao Ciao Odenplan av Saga S.
  • Bild från Primo Ciao Ciao Odenplan av Sanna R.
  • Bild från Primo Ciao Ciao Odenplan av Fredrik J.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
26 feb 2018

Trevlig personal, bra service, gott rödvin och goda pizzor!

31 aug 2018

3 stjärnor står för helt okej och det är precis vad det är. Maten är god och man får det som man förväntar sig det som inte var bra var den servicen vi fick. Beställde in en flaska rosévin som vi inte fick in fören efter att maten serve... Visa hela »

2 maj 2022

Hoppades på en god carbonara på lunchen men den hade skurit sig så fettet kröp ut och var inte sådär krämig som man vill ha den! Trevlig lokal men otroligt mycket personal under lunchen som mest sprang runt och skapade en rörig känsla. Salladsbuffé... Visa hela »

22 dec 2014

Ungefär som förväntat. Goda pizzor, ganska trevlig lokal, personalen gör sitt jobb. Passar bra för lunch, och jag kan tänka mig att det är perfekt för barnfamiljer i området. Men det är inget jag åker till eller väljer för en speciel... Visa hela »

31 maj 2016

Goda pizzor och trevlig personal.

10 apr 2019

Vedugnspizzor och pasta och annat italienskt. Uteservering på sommaren. Lite stimmig lokal men grymt käk.

2 nov 2018

Helt ok.
Pizza som smakar ok
Lokalen är mörkt, nästintill becksvart.
Oerhört jobbigt trångt mellan borden. Katastrof hög ljudnivå
Minns ej hur det smakade, vilket säger en del. Men stället är poppis och alltid fullt. Tips att boka... Visa hela »

7 dec 2022

Ossobuco bestod av ett stort ben och lite sås med några få köttslamsor....
Pizzan var torr och smaklös.

22 sep 2017

Sällan en fiskrätt smakar något - så kul att bli överraskad! Smakrikt kött även fast det var en helgrillad fisk. Stimmig och festlig atmosfär. Trodde det var ett pizzahak, men en riktig restaurang med en riktig meny.

10 okt 2021

Trevlig restaurang. Maten bra men inget speciellt, maten vi ville ta från menyn var slut. Men överlag en Ok 3 stjärnig restaurang.

29 mar 2021

Trevlig personal och smarrig pasta

6 jul 2020

Maten var extremt dålig. Smaklös och tråkig. Vi var ett sällskap på 6 personer. Alla med olika rätter och alla lämnade mer eller mindre sin mat orörd. Trots detta så frågar inte servicen om hur maten smakade eller varför vi lämnade mat... Visa hela »

19 dec 2019

Så otrevlig personal på snudd på hotfull när vi inte tyckte maten var god. Saltade notan och vi fick ett allmänt dåligt intryck.

12 jul 2019

Riktigt dålig service. Fått kött i vegorätt en gång och de trodde mig inte, samt blivit nekad pizzasallad på uteserveringen eftersom ”det ser fult ut”. Maten är också under all kritik.

22 sep 2017

Mysigt och classy, grymt bemötande och god mat. Stället passar många tillfällen: aw, middag, dejt, fredagsställe, innan kluben.

24 jun 2017

SKIT-dålig service och arrogant bemötande från den blonda servitrisen.
Maten är bra men vill man ha en trevlig restaurangupplevelse så gå någon annanstans

4 jun 2017

Beställde pizza tillsammans med min sambo. Tycker pizzan var smaklös och sladdrig. Det var alldeles för hög musik för att kunna samtala i normal ton. Den blonda kvinnliga servitrisen var snobbig och nonchalant, hon hade en tråkig ton och såg allmänt sliten u... Visa hela »

16 okt 2016

Halvbra ställe, stimmigt med mycket folk. Trött på lokaler där man inte hör vad middagssällskapet säger. Som en fritidsgård. Ryggbiffen gigantisk, bra stekt. Ingen större finess med maten. Servitören stod på min fot, då han kom med pota... Visa hela »

1 aug 2015

Inte värt en stjärna ens! Väntade 40 minuter på förrätt och därefter 1 timma innan huvudrätten kom som var totalt oätlig. Överkokt pasta och totalt smaklös till ett pris på 185:-. Sämsta jag någonsin smakat!!!

25 aug 2021

Sida 1 av 2

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.