Daphne's

Top 100
3,9
14 betyg
$$$
Restaurang
Hemsida
Daphne's
3,9
14 betyg
Hemsida

Kvarterskrog med stil - så kan restaurangen Daphne's titulera sig. Här ger man utrymme för såväl franska klassiker som ett gäng olika cocktails. De vita linnedukarna ger en flådig touch till de tegelbruksblottade väggarna. Ovanför bardelen svävar stearinljusprydda kristallkronor och träpanelen toppas av stuckatur. Därtill hänger svarta tavlor på väggarna med menyförslag och "plat du jour".

Föreslå ändringar

Användarbilder från Daphne's Användarbilder
Lägg till bild

Recensioner av Daphne's

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
23 jan. 2019

Detta är en riktigt klassiker - man vet vad man får och det blir alltid bra! Ett litet minus för att menyn väldigt sällan byts ut, men det kan också bero på att jag kommer hit allt för ofta.... ☺️

17 feb. 2019

Otroligt gemytligt ställe, helt i min stil. Älskar den mysiga lokalen som rymmer både barhäng och middag. Menyn är ganska klassisk, inte superstor men har några goda signaturrätter. Definitivt ett smultronställe på Östermalm jag gärna hä... Visa hela »

27 dec. 2014 · Uppdaterad

Daphne's är väl tillsammans med Nybrogatan 38 Östermalms trevligaste kvarterskrog. Lokalen är väldigt mysig men på helgkvällarna blir det faktiskt ganska högljutt och lite puls. Passar i princip alla tillfällen skulle jag säga med andra ord. Se... Visa hela »

Listad i: Favoriter ⭐️
31 okt. 2019

Daphnes har hängt med länge och levererar alltid lika gott. Klassisk fransk meny med bl a sniglar, moules frites, och en steak frites med bea och pommes, och med detta ett glas gott husets vin.
Man går inte här om man vill äta hälsosamt, utan gott. Det är mysi... Visa hela »

10 feb. 2021

Daphne’s har allt jag förväntar mig hos en kvarterskrog. Lokalen, maten, priserna, stämningen - allt är topp utan att man försöker göra det för svårt.

28 feb. 2020

Mysig atmosfär och härlig stämning - perfekt som kvarterskrog. Även prisvärt med moules frites för 195! Menyn känns väldigt traditionell, vilket inte riktigt faller mig i smaken.

9 sep. 2019

Hög lägsta nivå och goda franska rätter! Längtar efter att gå tillbaka hit i höst.

Listad i: FRANKOFIL
12 juli 2022

Grym kvarterskrog med Härlig stämning, bra mat och dessutom hundvänligt!

15 feb. 2019

En av mina favoriter när det kommer till kvarterskrogar. Daphnes passar stora sällskap, familjemiddagar eller parmiddag. Menyn erbjuder goda klassiker som dem alltid levererar. Högljud stämning och god service väntar dig.

1 nov. 2019

Så skön stämning, härlig ombonad lokal och alltid trevlig personal. Man kan bara ta en drink i baren, äta lite enklare i baren/soffan eller njuta av hel meny. Bra alla dar i veckan!

12 juli 2016

Riktigt bra mat men jätte svårt att förboka bord då dem altdi är fullbokade.

29 jan. 2021

Följer inga Corona restriktioner och tryckte in så mycket personer som möjligt i restaurangen under pandemin. De placerade nya sällskap 5cm från oss och när vi sa till att vi var obekväma skrattade de bort det. Respektlöst mot pandemin och alla andra restaur... Visa hela »

19 aug. 2019

Super bästa franska

25 aug. 2021