Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Daphne's

4,0 • 7 recensioner
Daphne's

Kvarterskrog med stil - så kan restaurangen Daphne's titulera sig. Här ger man utrymme för såväl franska klassiker som ett gäng olika cocktails. De vita linnedukarna ger en flådig touch till de tegelbruksblottade väggarna. Ovanför bardelen svävar stearinljusprydda kristallkronor och träpanelen toppas av stuckatur. Därtill hänger svarta tavlor på väggarna med menyförslag och "plat du jour".

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
17 feb 2019

Otroligt gemytligt ställe, helt i min stil. Älskar den mysiga lokalen som rymmer både barhäng och middag. Menyn är ganska klassisk, inte superstor men har några goda signaturrätter. Definitivt ett smultronställe på Östermalm jag gärna hä... Visa hela »

23 jan 2019

Detta är en riktigt klassiker - man vet vad man får och det blir alltid bra! Ett litet minus för att menyn väldigt sällan byts ut, men det kan också bero på att jag kommer hit allt för ofta.... â˜ș

9 sep 2019

Hög lägsta nivå och goda franska rätter! Längtar efter att gå tillbaka hit i höst.

Listad i: FRANKOFIL
27 dec 2014 · Uppdaterad

Daphne's är väl tillsammans med Nybrogatan 38 Östermalms trevligaste kvarterskrog. Lokalen är väldigt mysig men på helgkvällarna blir det faktiskt ganska högljutt och lite puls. Passar i princip alla tillfällen skulle jag säga med andra ord. Se... Visa hela »

15 feb 2019

En av mina favoriter när det kommer till kvarterskrogar. Daphnes passar stora sällskap, familjemiddagar eller parmiddag. Menyn erbjuder goda klassiker som dem alltid levererar. Högljud stämning och god service väntar dig.

19 aug 2019

Super bästa franska

12 jul 2016

Riktigt bra mat men jätte svårt att förboka bord då dem altdi är fullbokade.