Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Daphne's

3,9
14 betyg
Redigera Daphne's

Kvarterskrog med stil - så kan restaurangen Daphne's titulera sig. Här ger man utrymme för såväl franska klassiker som ett gäng olika cocktails. De vita linnedukarna ger en flådig touch till de tegelbruksblottade väggarna. Ovanför bardelen svävar stearinljusprydda kristallkronor och träpanelen toppas av stuckatur. Därtill hänger svarta tavlor på väggarna med menyförslag och "plat du jour".

Användarbilder på Daphne's Visa alla

  • Lägg till bild
  • Steak minute – Bild från Daphne's av Adam L.
  • Moules – Bild från Daphne's av Linn W.
  • Bild från Daphne's av Adam L.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
17 feb 2019

Otroligt gemytligt ställe, helt i min stil. Älskar den mysiga lokalen som rymmer både barhäng och middag. Menyn är ganska klassisk, inte superstor men har några goda signaturrätter. Definitivt ett smultronställe på Östermalm jag gärna hä... Visa hela »

23 jan 2019

Detta är en riktigt klassiker - man vet vad man får och det blir alltid bra! Ett litet minus för att menyn väldigt sällan byts ut, men det kan också bero på att jag kommer hit allt för ofta.... ☺️

10 feb 2021

Daphne’s har allt jag förväntar mig hos en kvarterskrog. Lokalen, maten, priserna, stämningen - allt är topp utan att man försöker göra det för svårt.

31 okt 2019

Daphnes har hängt med länge och levererar alltid lika gott. Klassisk fransk meny med bl a sniglar, moules frites, och en steak frites med bea och pommes, och med detta ett glas gott husets vin.
Man går inte här om man vill äta hälsosamt, utan gott. Det är mysi... Visa hela »

27 dec 2014 · Uppdaterad

Daphne's är väl tillsammans med Nybrogatan 38 Östermalms trevligaste kvarterskrog. Lokalen är väldigt mysig men på helgkvällarna blir det faktiskt ganska högljutt och lite puls. Passar i princip alla tillfällen skulle jag säga med andra ord. Se... Visa hela »

Listad i: Favoriter ⭐️
28 feb 2020

Mysig atmosfär och härlig stämning - perfekt som kvarterskrog. Även prisvärt med moules frites för 195! Menyn känns väldigt traditionell, vilket inte riktigt faller mig i smaken.

12 jul 2022

Grym kvarterskrog med Härlig stämning, bra mat och dessutom hundvänligt!

9 sep 2019

Hög lägsta nivå och goda franska rätter! Längtar efter att gå tillbaka hit i höst.

Listad i: FRANKOFIL
1 nov 2019

Så skön stämning, härlig ombonad lokal och alltid trevlig personal. Man kan bara ta en drink i baren, äta lite enklare i baren/soffan eller njuta av hel meny. Bra alla dar i veckan!

15 feb 2019

En av mina favoriter när det kommer till kvarterskrogar. Daphnes passar stora sällskap, familjemiddagar eller parmiddag. Menyn erbjuder goda klassiker som dem alltid levererar. Högljud stämning och god service väntar dig.

12 jul 2016

Riktigt bra mat men jätte svårt att förboka bord då dem altdi är fullbokade.

29 jan 2021

Följer inga Corona restriktioner och tryckte in så mycket personer som möjligt i restaurangen under pandemin. De placerade nya sällskap 5cm från oss och när vi sa till att vi var obekväma skrattade de bort det. Respektlöst mot pandemin och alla andra restaur... Visa hela »

19 aug 2019

Super bästa franska

25 aug 2021

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.