Meno Male Östermalm

3,8
21 betyg
$$
Pizzaställe
Meno Male
3,8
21 betyg

Meno Male har gjort succé i Stockholm med sina napolitanska pizzor som bakas i vedeldad ugn från Napoli. Den tredje filialen i ordningen hittas på Sibyllegatan på Östermalm, och här flödar såklart inspirationen från Italien.

Vespor, handskrivna tavelmenyer, vintageposters, levande ljus och italienska souvenirer… På Meno Male är det inte bara maten som är inspirerad av Neapel. Här finns två våningar och en uteservering där man kan insupa den italienska atmosfären över en napolitansk pizza eller en lunchpasta. Pizzorna görs på tipo-00-mjöl och bakas hastigt i en vedugn som är tillverkad i självaste Neapel. Bortsett från de förkomponerade pizzorna kan man även skapa sin egen pizza utifrån valfria ingredienser.

Till maten serveras ett mindre urval av vin, öl och drinkar för den som inte bara vill ha en läsk. På menyn hittas även italienska smårätter och desserter som till exempel friterad pizzadeg med nutella.

Meno Male har endast drop-in, alltså ingen förbokning.

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
3,8
21

Recensioner av Meno Male

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Godare pizza än jag hade förväntat, då jag inte är ett jätte stort fan av napolitansk pizza. Generöst med topping, och goda smaker. Gillade även meny utbudet, olika smaker och kombinationer att välja emellan.

Det som drar ner mitt betyg är...

·

Av en slump hamnade vi på Meno Male och åt pizza. De hade fantastiska italienska pizzor, så goda och bra råvaror. Rekommendera verkligen att gå hit 😍

Bra pizza! Klassisk napolitanska pizzor, lagom stor meny och det finns något för alla skulle jag säga. Gillar storleken på pizzan också och servicen är bra! Ett överlag bra ställe att gå till när man är sugen på lite finare pizza och i...

Jag tror inte man kommer närmare napolitansk pizza i Stockholm som på meno male!

Den italienska känslan genomsyras direkt när du kommer fram. Utanför står en röd vespa i italiensk tradition.

Det skriks på italienska när man kommer i...

Margaritan här är en absolut favorit!

Lite stökigt, men jag gillar ändå den högljudda lite "italienska" känslan. Personalen ropar till varandra på italienska och flirtar lite lätt med gästerna. Härlig Lady & Lufsen-inredning och FANTASTISKT goda pizzor. Jag beställde en s...

Pizzorna är utsökta och personalen är väldigt härliga. Jag rekommenderar att äta på plats för när man tar med har pizzorna tappt sin spänst plus att de ska ätas rykande heta. Jag brukar göra min egna pizza med scampi, vitlök och extra...

una pizza molto buona una pizza molto buona
mangerò di nuovo non voglio smettere
forza milan (;

Älskar deras tryffelpizza! Har beställt hem den vid ett flertal gånger.

Listad i: T A K E A W A Y

Precis såhär ska pizza smaka! Inte dreggigt flottigt och inte hipstrigt konstig utan exakt såhär. Rekommenderar verkligen att äta på plats, beställ helst rödvin, det serveras i vanligt glas, en detalj som gör upplevelsen perfekt. Ciao!

Bra ställe! Goda pizzor och trevlig atomsfär

Goda pizzor och gott vin. Meno male i Östermalm är något lugnare än den i Vasastan men lika mysig. Deras vegetariska pizzor har pålägg som är kreativt kombinerad, inte tråkiga och är framförallt väldigt goda.

Degig pizza, tyvärr ligger halva kvar på tallriken.

Burned pizzas and not eatable! According to straff this is a he normal quality. We will not come back!

HELT OTROLIG SERVICE!!!!!! Är fortfarande i chock över hur härlig personal de var. Även maten var riktigt god. Kommer definitivt komma tillbaka

Jättegoda pizzor, jättebra service!
Rekommenderas starkt!

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
3,8
21

Representerar du Meno Male Östermalm?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Vilken typ av mat serveras på Meno Male Östermalm?

På Meno Male Östermalm serveras bland annat:

  • Pizza
  • Italienskt

Vad kostar det att äta på Meno Male Östermalm?

Meno Male Östermalm ligger i prisklassen Undre mellanklass ($$).

Kan man beställa take away från Meno Male Östermalm?

Ja, du kan beställa mat för avhämtning från Meno Male. De erbjuder take away-alternativ så att du kan ta med maten hem eller till picknicken.

Har Meno Male Östermalm uteservering?

Ja, Meno Male Östermalm har en uteservering som ger dig möjlighet att njuta av vädret samtidigt som du äter eller tar en drink.

Serverar Meno Male Östermalm lunch?

Ja, Meno Male har lunchserveringar.

Var ligger Meno Male Östermalm?

Meno Male Östermalm ligger på Sibyllegatan 47, 114 42, Östermalm. I närheten ligger Östermalmshallen, Stockholm. Närmsta tunnelbana är Östermalmstorg (ca 200m).