Meno Male Östermalm

3,8
21 betyg
$$
Pizzaställe
Hemsida
Instagram
Meno Male
3,8
21 betyg
Hemsida
Instagram

Meno Male har gjort succé i Stockholm med sina napolitanska pizzor som bakas i vedeldad ugn från Napoli. Den tredje filialen i ordningen hittas på Sibyllegatan på Östermalm, och här flödar såklart inspirationen från Italien.

Vespor, handskrivna tavelmenyer, vintageposters, levande ljus och italienska souvenirer… På Meno Male är det inte bara maten som är inspirerad av Neapel. Här finns två våningar och en uteservering där man kan insupa den italienska atmosfären över en napolitansk pizza eller en lunchpasta. Pizzorna görs på tipo-00-mjöl och bakas hastigt i en vedugn som är tillverkad i självaste Neapel. Bortsett från de förkomponerade pizzorna kan man även skapa sin egen pizza utifrån valfria ingredienser.

Till maten serveras ett mindre urval av vin, öl och drinkar för den som inte bara vill ha en läsk. På menyn hittas även italienska smårätter och desserter som till exempel friterad pizzadeg med nutella.

Meno Male har endast drop-in, alltså ingen förbokning.

Föreslå ändringar

Recensioner av Meno Male

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
12 juli 2023

Godare pizza än jag hade förväntat, då jag inte är ett jätte stort fan av napolitansk pizza. Generöst med topping, och goda smaker. Gillade även meny utbudet, olika smaker och kombinationer att välja emellan.

Det som drar ner mitt betyg är... Visa hela »

29 juni 2019 · Uppdaterad

Av en slump hamnade vi på Meno Male och åt pizza. De hade fantastiska italienska pizzor, så goda och bra råvaror. Rekommendera verkligen att gå hit 😍

Listad i: Favorit middag
7 nov. 2018

Lite stökigt, men jag gillar ändå den högljudda lite "italienska" känslan. Personalen ropar till varandra på italienska och flirtar lite lätt med gästerna. Härlig Lady & Lufsen-inredning och FANTASTISKT goda pizzor. Jag beställde en s... Visa hela »

5 juli 2019

Jag tror inte man kommer närmare napolitansk pizza i Stockholm som på meno male!

Den italienska känslan genomsyras direkt när du kommer fram. Utanför står en röd vespa i italiensk tradition.

Det skriks på italienska när man kommer i... Visa hela »

20 maj 2021

Margaritan här är en absolut favorit!

11 juli 2022

Bra pizza! Klassisk napolitanska pizzor, lagom stor meny och det finns något för alla skulle jag säga. Gillar storleken på pizzan också och servicen är bra! Ett överlag bra ställe att gå till när man är sugen på lite finare pizza och i... Visa hela »

1 nov. 2018

Pizzorna är utsökta och personalen är väldigt härliga. Jag rekommenderar att äta på plats för när man tar med har pizzorna tappt sin spänst plus att de ska ätas rykande heta. Jag brukar göra min egna pizza med scampi, vitlök och extra... Visa hela »

8 juni 2019

Älskar deras tryffelpizza! Har beställt hem den vid ett flertal gånger.

Listad i: T A K E A W A Y
28 dec. 2019

Precis såhär ska pizza smaka! Inte dreggigt flottigt och inte hipstrigt konstig utan exakt såhär. Rekommenderar verkligen att äta på plats, beställ helst rödvin, det serveras i vanligt glas, en detalj som gör upplevelsen perfekt. Ciao!

15 jan. 2020

Goda pizzor och gott vin. Meno male i Östermalm är något lugnare än den i Vasastan men lika mysig. Deras vegetariska pizzor har pålägg som är kreativt kombinerad, inte tråkiga och är framförallt väldigt goda.

23 okt. 2021

Bra ställe! Goda pizzor och trevlig atomsfär

4 aug. 2022

una pizza molto buona una pizza molto buona
mangerò di nuovo non voglio smettere
forza milan (;

8 feb. 2020

HELT OTROLIG SERVICE!!!!!! Är fortfarande i chock över hur härlig personal de var. Även maten var riktigt god. Kommer definitivt komma tillbaka

10 nov. 2018

Jättegoda pizzor, jättebra service!
Rekommenderas starkt!

27 dec. 2021

Degig pizza, tyvärr ligger halva kvar på tallriken.

20 nov. 2021

Översätt till svenska »

Burned pizzas and not eatable! According to straff this is a he normal quality. We will not come back!

7 sep. 2022
25 aug. 2021
2 mars 2022
6 maj 2022
Sida 1 av 2