Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Dell'attore

4,6 • 8 recensioner
Dell'attore

Dell'attore betyder "Skådespelarens restaurang", vilket inte är helt omöljligt att lista ut efter ett besök. Grundaren Valerio Amico är gammal skådis och hela inredningen går under filmtema med filmaffischer, fotografier och biostolar. Restaurangen är känd för sina genuint italienska pizzor (enligt vissa är de godast i stan), så glöm inte att boka bord, Dell'attore är litet och ofta fullt!

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Thelma A.

Tunna pizzor med färska råvaror. Trevligt och mysigt!

Jacob H.

Väldigt bra restaurang. Maten, personalen, lokalen, allt får 5 stjärnor.

Adam L.
Petra J.

Älskar lokalen och den personliga känslan. Mycket mer personlig än andra pizzerior. Maten är i hög klass men framförallt tycker jag om atmosfären och det genuint italienska som genomsyrar allt!

Richard S.

Jag älskar verkligen Dell'attore! Det är ett litet ställe och alltid fullt med folk. Pizzorna är en av Stockholms bästa och här fuskar man inte med ingredienserna utan allt är genuint Italienskt, precis som ägarna. Deras Tiramisu är magisk, men ofta... Visa hela »

Gustav L.

Pizzorna håller högsta klass på denna tradionellt italienska, personliga och urmysiga restaurang. Ett litet minus för lasagnen och ett stort minus för att Coca Cola ej serveras. Ingen vill ha Pepsi!!!!!!

Linn L.
Enrico R.

Dell'attore smakar som hemma!