Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Delphine & Edouard

4,0 • 2 recensioner
Delphine & Edouard

Delphine & Edouard är namnet på två fransoser som lämnade livet i Paris för att öppna vinbar i Stockholm. På restaurangtäta Roslagsgatan hittar du restaurangen som bär deras namn och bjuder på franska viner, moderna smårätter och en kontinental atmosfär i tjusig mysmiljö.

I början av 2017 öppnade Delphine och Edouard Prothery en liten restaurang på Roslagsgatan i Vasastans Sibirien. Platsen är passande av flera skäl - Vasastan brukar som bekant även kallas Lilla Paris sedan stadsdelen tagits över av en rad frankofila brasserier, mataffärer och kvarterskrogar. Att just Delphine & Edouard hittade hit är kanske därför ingen slump.

Maten består av moderna smårätter med rötterna i det traditionella franska köket. De varma och kalla anrättningarna är tillagade av utvalda råvaror från mindre producenter från parets hemland. Likaså dryckeslistan, som domineras av franska viner.

Delphine & Edouard bjuder på en kort tur-och-retur till Paris med en autentisk atmosfär. Inredningen flirtar med fransk design, och här kan man även köpa med sig delikatesser, porslin och små inredningsdekorationer hem.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
6 nov 2018

Underbar och charmig vinbar. Mysställe, behagliga toner i blått och perfekt under hösten för att komma bort från det dystra och kalla. En bit av Paris i Vasastan

All deras mat och produkter är importerade från Frankrike.

Små/mellanrä... Visa hela »

18 sep 2018

Små, goda, vackra rätter som om vi vore i Paris, men tur för oss ligger det i Stockholm.