Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Djurgårdsbrunns Värdshus

2,8 • 5 recensioner
Djurgårdsbrunns Värdshus

Djurgårdsbrunn Bar & Restaurang ligger bara en promenad bort från storstadens stress. Miljön inbjuder till avkoppling i trivsam och exklusiv miljö. Här serveras såväl à la carte som helgbrunch.

Menyn är inspirerad av Sverige, Medelhavet och en lång varm sommar med rätter bestående av tidlösa och omtolkade klassiker. Matsalen kan ta emot 150 personer och har stora fönster med utsikt mot kanalen.

Vill man sitta för sig själv även när restaurangen har öppet för à la carte går det att dela av utrymmet med tyg. Före eller efter måltiden kan gäster koppla av i någon av de bekväma sofforna samtidigt som den öppna spisen sprider både värme och härlig atmosfär.

Djurgårdsbrunn har även ett julbord som i allra högsta grad inger julstämning. Vägen till julbordet kantas av lyktor, och det bjuds på hemlagad glögg och rom-te. För den som önskar skaldjur istälelt för julbord finns det mysiga lusthuset med utsikt över Djurgårdskanalen. Här kombineras en skaldjursmeny med passande viner. Lusthuset har plats för fjorton personer.

Bockholmengruppen:
Djurgårdsbrunns Värdshus
Bockholmen Hav & Restaurang
Nybrogatan 38
Nytorget 6
Meatballs - For the People
Le Rouge
Österlånggatan 17
Dalarö Skans
Vinköket

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Robert M.

Var där i fredags och åt middag, blev magdålig efter och blev sängliggande hela helgen. Åt endast på denna resturang under dagen så helt säkert att det var där jag blev dålig. Mailade dom direkt i fredags och gav de en chans att svara på... Visa hela »

Adam L.

Än så länge har jag bara varit en gång på Djurgårdsbrunn. Det var på en lunch i juletider. Tyvärr var den ordinarie menyn utbytt mot en julmeny, vilket inte passar mig perfekt eftersom jag inte är något stort fan av julmat. Rätten jag tog... Visa hela »

My J.

Väldigt trevligt ställe. Mysig lokal och härlig atmosfär. Lugnt utan att vara stelt. Maten var god men inte fantastisk och jag hade högre förväntningar på stället.

Rosanna F.

Brunchbufen ar bra, klassisk och traditionell och det erbjuds manga olika alternativ pa mat som pa efterrattbordet. Men under mitt besok glomdes jag och mitt sallskap bort av personalen trots en langt ifran fullsatt lokal (inte for att det skulle ursakta personalen). Vi fick ingen service och vid be... Visa hela »

Anders S.

Suverän mat!Trevlig,uppmärksam personal .Mysig miljö!Toppen! Nöjda gäster!

Så tycker pressen

5 av 6 · Nöjesguiden · 2007-08-29

“Det här är ett av de bästa ställena att ta adjö till sommaren på, så passa på att göra ett besök innan den 15 september då det roliga är över.”

5 av 6 · SvD Mat & Vin · 2007-08-10

“Inbjudande och klanderfritt”