Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Dos Locos

4,0
5 betyg
  • Fleminggatan 39
    • Kungsholmen
  • Denna verksamhet har rapporterats som permanent stängd.
Redigera Dos Locos

Vägg i vägg med 39 Wäst på Kungsholmen bjuder systerkrogen Dos Locos på karibiska vibbar, internationell streetfood och rediga romdrinkar. Här är det färgglatt, quirky och opretentiöst.

Dos Locos utgjorde tidigare själva baren på 39 Wäst, men sommaren 2017 förvandlades lokalen till en helt fristående restaurang i Kuba-influerad stil. Här flödar de varma Havanna-vibbarna: väggarna är målade i olika färger, baren pryds av retro-posters och på borden står luddiga kaktusar. Menyn består av varierande streetfoodrätter som ska kunna delas runt bordet eller ätas precis som de är. Bland annat hittas latinamerikanska inslag såsom tortilla och ceviche, men även hamburgesa på högrev och tjocka pizzaslices gjorda på egen deg, toppade med råvaror i säsong.

Tanken är att man ska kunna komma in och äta en hel måltid eller till exempel kombinera AW-häng (eller en dejt) med drinkar och dela maten runt bordet. Drinklistan är rombaserad och bjuder på såväl klassiker som lite mer nytänkande smaker med en karibisk twist. Precis som resten av konceptet är tanken att det ska vara kul; här ska ingenting kännas stelt och tillrättalagt. Den som vill kombinera besöket med något extra ska hålla utkik efter olika events såsom drinkskolor och romprovningar.

Se även 39 Wäst, Restaurant Aubergine

Användarbilder på Dos Locos Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Dos Locos av Linn W.
  • Bild från Dos Locos av Linn W.
  • Bild från Dos Locos av Fredric E.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
30 okt 2017

Vår middagskväll var lugn och skön, härligt avslappnat. Mycket trevligt och god mat, går gärna hit igen och hänger

6 nov 2017

Opretentiöst ställe som levererar riktigt god Streetfood och grymma drinkar.

15 jun 2018

Sommar feeling är på topp här vilket man faktiskt behöver året om!

Jag gillar ställen som sticker ut och där man gåt all in. Det har man gjort där, första gången jag var h'r var det kallt och regnigt ute och jag lös upp s... Visa hela »

25 apr 2018

Jag skulle kalla Dos Locos ett riktigt smultronställe. Trots att det ligger på en av Kungsholmens större gator har jag inte hittat hit tidigare. Det här stället påminner verkligen om Tulum (i alla fall det man sett på Instagram) med färgglad inredning och e... Visa hela »

6 maj 2018

Härligt besök! Vi stod i baren och prövade drinkar och mat som personalen rekommenderade. Det var väldigt gott, barpersonalen var en aningen långsam vilket drar ner lite.