Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Restaurant Aubergine

3,5 • 11 recensioner
Restaurant Aubergine

Den familjära kvarterskrogen Restaurang Aubergine på Östermalm är ett säkert kort för den som letar efter hög stämning och vällagad mat, i en opretentiös atmosfär.

Aubergine är ett älskat tillhåll uppe på Östermalm som öppnade i mitten av nittiotalet. Restaurangen har sedan dess blivit en given kvarterskrog för boende i stadsdelen på grund av atmosfären, det sköna barhänget och den välsmakande menyn. Även området kring Aubergine har sedan länge varit en riktig kvällsmagnet. Här på Östermalms nattlivstätaste gata, med grannar som Hotellet och Brasseri Godot, har trogna stamgäster hittat några av sina favoritbord.

På Aubergine är det mycket liv och rörelse alla öppna timmar, välbesökt både lunchtid och kvällstid. Lokalen är fräsch och modern, och på kvällstid mörk och intim med levande ljus. Ett perfekt ställe för umgänge med vännerna, likväl som en flaska vin på tu man hand. Maten är medelhavsinspirerad och baserad på förstaklassiga svenska råvaror. Det finns både en barmeny och en lite elegantare meny för sittning i matsalen. Även drinkarna är mycket goda och håller hög standard. Augergines personal är vi särskilt förtjusta i, de ger ett mycket glatt och trevligt intryck och får en att vilja återkomma.

Se även 39 Wäst, The Bay

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Gillar förrätterna mer än varmrätterna. Tryffelveckorna är väldigt trevliga men känner mig sällan lyrisk efter ett besök. En stabil kvarterskrog men inte mer.

Aubergine är en av mina favorit-kvarterskrogar i stan. Alltid jämn kvalité på både mat och service. Kan verkligen rekommendera ett besök under deras tryffelveckor som äger rum i nov varje år.

Väldigt trevlig restaurang med mycket god mat! Trevlig personal och mysig lokal! Maten är mycket vällagad och smakar underbart!!

Jag åt trerätters och förrätten och huvudrätten var godaste på länge! Efterrätt är jag mer krä... Visa hela »

Aubergine är en trevlig kvarterskrog med många stammisar. Trevlig miljö, god mat och bra priser. Dom har alltid en dagens rätt om man bara vill slänga i sig något efter jobbet och inte spendera för mycket.

Extra kul är det med deras tryffelveckor sa... Visa hela »

Sjukt otrevlig personal.

På en sådan grym adress borde det ligga en lika grym restaurang. Tyvärr blir jag aldrig riktigt nöjd när jag lämnar Aubergine, snarare är det med ett axelryck. Främst sker detta på grund av lite svajig service och rätter som är goda, men inge... Visa hela »

En av Östermalms trevligaste kvarterskrogar. Här har man ätit och druckit gott genom åren. Både rolig och trevlig personal! En solklar femma!

Jag och mina vänner var och åt en trerättersmiddag där i onsdags 25/5. Det var dessvärre bland den sämsta restaurangupplevelsen både jag och alla vid bordet upplevt. Vi var där för att fira vår vän som fyllt år. Hon hade någon vec... Visa hela »

Helt fantastisk mat! Varit där två gånger nu å det kommer bli fler! Trevlig personal med bra uppmärksamhet. Vi ses snart igen!

Så tycker pressen

3 av 5 · Aftonbladet · 2010-11-19

“Kvarterskrog med lyxkänsla”