Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Restaurant Aubergine

3,8 • 20 recensioner
Restaurant Aubergine

Den familjära kvarterskrogen Restaurang Aubergine på Östermalm är ett säkert kort för den som letar efter hög stämning och vällagad mat, i en opretentiös atmosfär.

Aubergine är ett älskat tillhåll uppe på Östermalm som öppnade i mitten av nittiotalet. Restaurangen har sedan dess blivit en given kvarterskrog för boende i stadsdelen på grund av atmosfären, det sköna barhänget och den välsmakande menyn. Även området kring Aubergine har sedan länge varit en riktig kvällsmagnet. Här på Östermalms nattlivstätaste gata, med grannar som Brasseri Godot, har trogna stamgäster hittat några av sina favoritbord.

På Aubergine är det mycket liv och rörelse alla öppna timmar, välbesökt både lunchtid och kvällstid. Lokalen är fräsch och modern, och på kvällstid mörk och intim med levande ljus. Ett perfekt ställe för umgänge med vännerna, likväl som en flaska vin på tu man hand. Maten är medelhavsinspirerad och baserad på förstaklassiga svenska råvaror. Det finns både en barmeny och en lite elegantare meny för sittning i matsalen. Även drinkarna är mycket goda och håller hög standard. Augergines personal är vi särskilt förtjusta i, de ger ett mycket glatt och trevligt intryck och får en att vilja återkomma.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
29 okt 2018

Jag har varit här på middag ett par gånger. Maten är medioker och man minns den inte. Personalen har alltid varit stressade och otrevliga. Detta var för ca 2 år sedan jag varit där och lovat att aldrig komma tillbaka.
mEN i helgen var jag på brunch dä... Visa hela »

1 jun 2019

Har faktiskt bara varit här en gång. Mest för några glas vin och en charktallrik - jag kan alltså inte säga hur käket i övrigt är.

Kvaliteten på charken - och tillbehören - var bra och vinet trevligt dessutom. Det var en ganska lug... Visa hela »

9 sep 2019

Har tidigare hört massa bra om Aubergine, så förväntningarna var höga! Lokalen var lagom stor och mysig. Borden var en aningen för bära varandra, men det störde inte så värst mycket.

Vi beställde in anklever och råbiff till fö... Visa hela »

5 sep 2019

Kalla mig nostalgisk, men här hade jag och min käresta vår första dejt som nyblivet par - och det har blivit fler gånger sen dess! God och vällagad mat, trevlig service och mysig inredning. Passar allra bäst en krispig septemberlördag delandes på en f... Visa hela »

24 aug 2019

Jag gillar det! Jag var här på middag och alla 4 var nöjda med både sin förrätt, huvudrätt och efterrätt. Servicen var superbra för oss, vi hade bokat bord inomhus men då solen kikade fram lyckades de lösa ett bord på uteserveringen. ... Visa hela »

30 okt 2018

Älskart! Definitivt ett favoritställe.

Listad i: Favoriter
15 nov 2016

Aubergine är en av mina favorit-kvarterskrogar i stan. Alltid jämn kvalité på både mat och service. Kan verkligen rekommendera ett besök under deras tryffelveckor som äger rum i nov varje år.

17 jan 2016 · Uppdaterad

Min favorit bland kvarterskrogar. Jättebra mat, trevlig personal och mysigt bara som bar.

Listad i: Favoriter
30 nov 2018

Det här var verkligen ett supermysigt ställe! Personalen var trevliga och den smörstekta torskryggen var magisk - mums!! Jag ska helt säkert tillbaka!

19 jul 2017

Gillar förrätterna mer än varmrätterna. Tryffelveckorna är väldigt trevliga men känner mig sällan lyrisk efter ett besök. En stabil kvarterskrog men inte mer.

24 dec 2014 · Uppdaterad

Aubergine återkommer jag ofta till. Jag har ofta vägarna förbi och det är en riktigt bra kvarterskrog. Tryffelveckorna i november varje år är dock värda att resa över hela stan för. Den vanliga menyn är enkel med hyfsade priser. Det är mö... Visa hela »

17 jun 2017

Väldigt trevlig restaurang med mycket god mat! Trevlig personal och mysig lokal! Maten är mycket vällagad och smakar underbart!!
Jag åt trerätters och förrätten och huvudrätten var godaste på länge! Efterrätt är jag mer kräsen m... Visa hela »

20 mar 2015

Aubergine är en trevlig kvarterskrog med många stammisar. Trevlig miljö, god mat och bra priser. Dom har alltid en dagens rätt om man bara vill slänga i sig något efter jobbet och inte spendera för mycket.
Extra kul är det med deras tryffelveckor samt ha... Visa hela »

5 sep 2018

Väldigt trevlig och skön miljö! Rekommendera varmt!

7 dec 2018

Kanon personal! Maten var helt underbar, bra hjälp med val av vin till maten, ingen stress mellan rätterna, det bästa betyget för mig är när man vill gå tillbaks till en resturang och det kommer jag göra många gånger här!

2 sep 2015

På en sådan grym adress borde det ligga en lika grym restaurang. Tyvärr blir jag aldrig riktigt nöjd när jag lämnar Aubergine, snarare är det med ett axelryck. Främst sker detta på grund av lite svajig service och rätter som är goda, men inge... Visa hela »

2 mar 2017

Sjukt otrevlig personal.

21 feb 2017

En av Östermalms trevligaste kvarterskrogar. Här har man ätit och druckit gott genom åren. Både rolig och trevlig personal! En solklar femma!

28 maj 2016

Jag och mina vänner var och åt en trerättersmiddag där i onsdags 25/5. Det var dessvärre bland den sämsta restaurangupplevelsen både jag och alla vid bordet upplevt. Vi var där för att fira vår vän som fyllt år. Hon hade någon vec... Visa hela »

16 jan 2016

Helt fantastisk mat! Varit där två gånger nu å det kommer bli fler! Trevlig personal med bra uppmärksamhet. Vi ses snart igen!