Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Duck & Crab

4,0 • 1 recension
Duck & Crab

Hos Duck & Crab, som slog upp dörrarna i november 2015, är det just anka och krabba som regerar på menyn. Här umgås du med vännerna över amerikanska och internationella smaker och ett glas vin i mys-trendig miljö - på opretentiöst vis.

I den intima lilla lokalen på Rådmansgatan flödar influenserna från andra sidan Atlanten, åtminstone på tallriken. Här kan du nämligen hitta välkända rätter med krabba och anka, den senare både konventionell och frigående, men också exempelvis ostron, ceviche och pasta vongole.

Är du sugen på lite lätt hemma-hos-känsla och kanske till och med en romantisk vibb så kan restaurangens långa träbord, pastellfärger, levande ljus och enkla glaslampor ta hand om detta. För hungriga vänner är det bara att bänka sig (bokstavligt talat) vid ett långbord och ta del av den familjära stämningen. Det går också att boka chambre separée för 2-6 personer.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Adam L.

Efter en trevlig middag på Duck & Crab kan jag enkelt konstatera att det både inträffade och slog mina relativt höga förväntningar. Förmodligen den minsta restaurang jag ätit på. Två långbord, ca 14 platser. Påminner om Speceriet,... Visa hela »

Så tycker pressen

4 av 5 · DN Krogkommissionen · 2016-09-01

“Den saliga blandningen av ingredienser och influenser kan verka svajig men köket håller en så konsekvent hög nivå att man blir nöjd med snart sagt allting som serveras. Och hur ofta kan man säga det?”

4 av 6 · SvD Mat & Vin · 2016-06-16

“Maten håller god klass – men det är stämningen som får oss att vilja återvända.”

5 av 6 · Nöjesguiden · 2016-05-09

“Förrätterna är lika vackra som prisvärda. En sallad på dekorativa kammusslor, hjärtat av buffelmozzarella och perfekt krispiga cannellinibönor (dock utan ett enda grönt litet blad) är sinnessjukt fin och blir snabbt en likeraket på Instagram, blott 147 kr.”