Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Man in the Moon

3,3
7 betyg
Redigera Man in the Moon

På gastropuben Man in the Moon hittar du 650 olika ölsorter och mängder av whisky. Här serveras även svenska klassiker och mat från kontinenten. Världens största ölsajt, Ratebeer, har utnämnt Man in the Moon till Sveriges bästa ölrestaurang och listat den överst i "Top Places To Have A Beer In The World".

Man in the Moon bjuder på klassisk pubmiljö: mörka träpaneler, gröna lädersoffor och en liten hörna med öppen spis och bokhyllor. Mitt i lokalen huserar baren med sina 30 ölkranar, bland annat innehållandes flertalet egna brygder. I ölkällaren förvaras lagrade ölsorter från 1980-talet och framåt. Är du intresserad av whisky så kan du dessutom hitta mer än 110 single malt-sorter i utbudet. Såväl öl- som whiskyprovningar arrangeras på plats, och ölintresserade kan även få sitt lystmäte på pubens årliga Oktoberfest med tysk meny, tyrolerband och upp till 25 tyska fatöl.

Precis som resten av puben är även maten av klassisk karaktär. Glöm allt vad sunkig pubmat heter. Här erbjuds exempelvis svenska rätter såsom biff rydberg och raggmunk, men också korvar och andra rätter med inspiration från kontinenten. Tanken är att maten ska gå bra att kombinera med ölen. Även lunchen bjuder på svenska och kontinentala klassiker liksom sallad och hamburgare. Vill man ha lite mer avskildhet går det bra att sitta i biblioteket med plats för upp till 10 gäster.

Användarbilder på Man in the Moon Visa alla

  • Lägg till bild

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
8 sep 2016

Riktigt trevlig pub med brett ölutbud och god mat.

8 sep 2019

Bra ölhak med schysst utbud från micro/hantverksbryggerier i (framförallt) Sverige och USA.

Kunnig personal i baren överlag (en tjej verkar i o f s mest jobba för att vara social med kollegorna) som kan sin öl.

På matsidan failade de mitt Club... Visa hela »

24 apr 2019

Klassisk kvarterspub, stenkast från Birger Jarlsgatan. Inget extraordinärt men funkar.

8 mar 2019

Kvarterspuben. Gick hit med 3 vänner runt 9-10 på kvällen och hade inte stora förväntningar (vårt första besök) Har ett brett sortiment av öl som var lite dyrare i pris.

Oj vad förvånade vi blev! Vi alla var hungriga och bestäl... Visa hela »

22 maj 2015 · Uppdaterad

Klassisk pub i Stockholm. Har en väldigt spännande meny när det är sparrissäsong.

20 maj 2015 · Uppdaterad

Sparris på våren, smaka på det ordet. Visst rinner snålvattnet till? Precis så kände jag när jag läste om Man In The Moons sparrisveckor så tillsammans med en annan yummie mommy bestämde vi oss för att ha en tjejkväll och äta spa... Visa hela »

16 okt 2020

Personalen helt ointresserad. Värdelöst!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.