Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Man in the Moon

3,5 • 2 recensioner
Man in the Moon

På gastropuben Man in the Moon hittar du 650 olika ölsorter och mängder av whisky. Här serveras även svenska klassiker och mat från kontinenten. Världens största ölsajt, Ratebeer, har utnämnt Man in the Moon till Sveriges bästa ölrestaurang och listat den överst i "Top Places To Have A Beer In The World".

Man in the Moon bjuder på klassisk pubmiljö: mörka träpaneler, gröna lädersoffor och en liten hörna med öppen spis och bokhyllor. Mitt i lokalen huserar baren med sina 30 ölkranar, bland annat innehållandes flertalet egna brygder. I ölkällaren förvaras lagrade ölsorter från 1980-talet och framåt. Är du intresserad av whisky så kan du dessutom hitta mer än 110 single malt-sorter i utbudet. Såväl öl- som whiskyprovningar arrangeras på plats, och ölintresserade kan även få sitt lystmäte på pubens årliga Oktoberfest med tysk meny, tyrolerband och upp till 25 tyska fatöl.

Precis som resten av puben är även maten av klassisk karaktär. Glöm allt vad sunkig pubmat heter. Här erbjuds exempelvis svenska rätter såsom biff rydberg och raggmunk, men också korvar och andra rätter med inspiration från kontinenten. Tanken är att maten ska gå bra att kombinera med ölen. Även lunchen bjuder på svenska och kontinentala klassiker liksom sallad och hamburgare. Vill man ha lite mer avskildhet går det bra att sitta i biblioteket med plats för upp till 10 gäster.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Fredrik J.
Jacob H.

Klassisk pub i Stockholm. Har en väldigt spännande meny när det är sparrissäsong.