K-märkt Garnisonen

4,0
4 betyg
$$
Restaurang
Café
Festlokal
Konferenslokal
K-märkt
4,0
4 betyg

Stjärnkonditorn Daniel Roos, vinexperten Jens Dolk och kocken Hanna Normark står bakom jättekrogen K-märkt som ligger i Garnisonens kulturmärkta lokaler. En mix av lunchrestaurang, bageri, patisseri och festvåning i storformat. Till lokalen hör även en jätteterrass som förvandlas till trädgårdsoas med orangeri att sitta och äta i. Här odlas mycket av maten. Trots lokalens stora yta gäller öppet kök, transparens och småskalighet. Lunchbuffén betalas i lösvikt för att motverka matsvinn genom att anpassa portionerna.

Kontaktinformation

Besökarnas bilder från K-märkt Bilder

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,0
4

Recensioner av K-märkt

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Åt lunch här och var måttligt intresserad av att gå hit, är generellt inte förtjust i att plocka ihop maten själv föredrar att få en klar tallrik. Men älskade K-märkt!! Var extremt god mat, tog av lite allt möjligt och allt var väl...

Jag struntar i om lokalen väcker hemska gamla skolmatsalsminnen till liv för K-märkt i Garnisonen krigar med Mellqvist om den trevligaste personalen i Stockholm och har den godaste vaniljfyllningen jag någonsin ätit. Ett guldkorn för mig!

Bullarna, bakverken,...

Med Daniel Roos i spetsen så kan du vara säker på att du får både vackra och goda bakverk och äntligen slipper jag åka över halva stan för att äta med ögonen (och med munnen). Bredden på utbudet på Teatern går inte att kla...

Fantastisk lunchbuffé där man betalar i lösvikt. Lite skolmatskänsla i lokalen. Goda råvaror, mycket säsongsbaserad mat, mycket rotfrukter, olika grynsallader, alltid veg fisk eller kött-alternativ.

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,0
4

Representerar du K-märkt Garnisonen?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Vilken typ av mat serveras på K-märkt Garnisonen?

På K-märkt Garnisonen serveras bland annat:

  • Svenskt
  • Vegetariskt
  • Europeiskt

Vad kostar det att äta på K-märkt Garnisonen?

K-märkt Garnisonen ligger i prisklassen Undre mellanklass ($$).

Har K-märkt Garnisonen uteservering?

Ja, K-märkt Garnisonen har en uteservering som ger dig möjlighet att njuta av vädret samtidigt som du äter eller tar en drink.

Har K-märkt Garnisonen vegetariska alternativ på menyn?

Ja, K-märkt Garnisonen har vegetariska alternativ på sin meny för dem som föredrar att äta köttfritt.

Kan man beställa take away från K-märkt Garnisonen?

Ja, du kan beställa mat för avhämtning från K-märkt. De erbjuder take away-alternativ så att du kan ta med maten hem eller till picknicken.

Var ligger K-märkt Garnisonen?

K-märkt Garnisonen ligger på Karlavägen 100, 115 26, Östermalm. Närmsta tunnelbana är Karlaplan (ca 400m).