Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

K-märkt Garnisonen

4,0
4 betyg
Redigera K-märkt Garnisonen

Stjärnkonditorn Daniel Roos, vinexperten Jens Dolk och kocken Hanna Normark står bakom jättekrogen K-märkt som ligger i Garnisonens kulturmärkta lokaler. En mix av lunchrestaurang, bageri, patisseri och festvåning i storformat. Till lokalen hör även en jätteterrass som förvandlas till trädgårdsoas med orangeri att sitta och äta i. Här odlas mycket av maten. Trots lokalens stora yta gäller öppet kök, transparens och småskalighet. Lunchbuffén betalas i lösvikt för att motverka matsvinn genom att anpassa portionerna.

Se även K-märkt Hagastaden, K-märkt Centrala Frösunda, K-märkt Teatern, K-märkt Bokcafé, K-märkt Solna Strand

Användarbilder på K-märkt Garnisonen Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från "Stockholms bästa kanelbulle 2018" – Bild från K-märkt Garnisonen av Ida B.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
11 jun 2022

Åt lunch här och var måttligt intresserad av att gå hit, är generellt inte förtjust i att plocka ihop maten själv föredrar att få en klar tallrik. Men älskade K-märkt!! Var extremt god mat, tog av lite allt möjligt och allt var väl... Visa hela »

21 jan 2019

Jag struntar i om lokalen väcker hemska gamla skolmatsalsminnen till liv för K-märkt i Garnisonen krigar med Mellqvist om den trevligaste personalen i Stockholm och har den godaste vaniljfyllningen jag någonsin ätit. Ett guldkorn för mig!

Bullarna, bakverken,... Visa hela »

8 dec 2015

Med Daniel Roos i spetsen så kan du vara säker på att du får både vackra och goda bakverk och äntligen slipper jag åka över halva stan för att äta med ögonen (och med munnen). Bredden på utbudet på Teatern går inte att kla... Visa hela »

31 jan 2017

Fantastisk lunchbuffé där man betalar i lösvikt. Lite skolmatskänsla i lokalen. Goda råvaror, mycket säsongsbaserad mat, mycket rotfrukter, olika grynsallader, alltid veg fisk eller kött-alternativ.

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.