Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Fat Frank's Pizza & Wine

4,0 • 4 recensioner
Fat Frank's Pizza & Wine

Krispiga pizzor, italienska viner, antipasti och hemgjorda desserter – Fat Frank’s tar med sig en bit av Little Italy till Östermalm och bjuder på en omtyckt kombination av pizzeria och vinbar.

Hos Fat Frank’s på Karlavägen kan man dyka in för att äta både klassiska pizzor och lite modernare varianter med exempelvis chevre och fikon. Restaurangen blev snabbt populär när den öppnade, inte minst tack vare de krispiga pizzorna som görs på utvalda råvaror likt hos en italiensk mormor. Allt från margerita och napoletana till päronpizza med gorgonzola finns på menyn, men det går även att beställa in en sallad eller lite charkuterier och avrunda med en italiensk dessert såsom tiramisu.

I den intima lokalen finns även av en vinbar fylld med viner, främst från Italien men också från andra länder. Här kan man hoppa upp på en barstol och sippa på ett glas rödvin tillsammans med sin pizza. Miljön påminner till stor del om en familjär deli i Little Italy, New York, med grönfärgat kakel, mönstrat golv, trärena möbler och väggar fyllda med fotografier, speglar och små tavlor. Sommartid kan man även ta sin pizza på trottoarserveringen.

Fat Frank’s erbjuder även catering med pizzafokus för den som vill beställa.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
19 aug 2018

Bara testat take-away men pizzorna är riktigt bra.

7 okt 2015

Mycket trevlig liten kvarterskrog. Skön atmosfär och bra service. Måste också säga att priserna är bra för att vara ett sån ambitiös pizzeria så centralt. Ligger lägre i pris än alla andra konkurrenter som öppnat på senaste t... Visa hela »

20 jan 2018

Mycket enkelt och trevlig stämning i den lilla lokalen. Goda pizzor!

12 jul 2016

God pizza i en härlig lokal, perfekt för avslappnade vardagsmiddagar.