Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Fat Frank's Pizza & Wine

3,9 • 7 recensioner
Fat Frank's Pizza & Wine

Krispiga pizzor, italienska viner, antipasti och hemgjorda desserter – Fat Frank’s tar med sig en bit av Little Italy till Östermalm och bjuder på en omtyckt kombination av pizzeria och vinbar. Sommartid kan man även ta sin pizza på trottoarserveringen. Fat Frank’s erbjuder även catering med pizzafokus för den som vill beställa.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
30 okt 2018

Trevlig liten, italienare att slinka in i. Kan vara lite kallt i lokalen som gör att man spänner sig men atmosfären avkopplande och opretto.
Pizzorna är riktigt goda. Deg som är lätt fluffig och bara lite krispig , den sorten jag gillar med pizza.
Men vinnaren... Visa hela »

19 aug 2018

Bara testat take-away men pizzorna är riktigt bra.

10 nov 2018

Goda krispiga pizzor i en mysig avslappnad miljö. Avnjut en pizza eller en charkbricka med ett glas vin eller hämta hem din pizza. Supermysig och trevlig pärla på Karlavägen.!

7 okt 2015

Mycket trevlig liten kvarterskrog. Skön atmosfär och bra service. Måste också säga att priserna är bra för att vara ett sån ambitiös pizzeria så centralt. Ligger lägre i pris än alla andra konkurrenter som öppnat på senaste t... Visa hela »

20 jan 2018

Mycket enkelt och trevlig stämning i den lilla lokalen. Goda pizzor!

25 okt 2018

Helt okej deg och ost med tryffelsalamin kändes som att den verkligen var av dåligt kvalité, som den man får på en lite sämre pizzeria i förorten, förstörde hela pizzan tyvärr.

12 jul 2016

God pizza i en härlig lokal, perfekt för avslappnade vardagsmiddagar.