Fat Frank's Pizza & Wine

3,4
11 betyg
Pizzaställe
Hemsida
Instagram
Fat Frank's
3,4
11 betyg
Hemsida
Instagram

Krispiga pizzor, italienska viner, antipasti och hemgjorda desserter – Fat Frank’s tar med sig en bit av Little Italy till Östermalm och bjuder på en omtyckt kombination av pizzeria och vinbar.

Hos Fat Frank’s på Karlavägen kan man dyka in för att äta både klassiska pizzor och lite modernare varianter med exempelvis chevre och fikon. Restaurangen blev snabbt populär när den öppnade, inte minst tack vare de krispiga pizzorna som görs på utvalda råvaror likt hos en italiensk mormor. Allt från margerita och napoletana till päronpizza med gorgonzola finns på menyn, men det går även att beställa in en sallad eller lite charkuterier och avrunda med en italiensk dessert såsom tiramisu.

I den intima lokalen finns även av en vinbar fylld med viner, främst från Italien men också från andra länder. Här kan man hoppa upp på en barstol och sippa på ett glas rödvin tillsammans med sin pizza. Miljön påminner till stor del om en familjär deli i Little Italy, New York, med grönfärgat kakel, mönstrat golv, trärena möbler och väggar fyllda med fotografier, speglar och små tavlor. Sommartid kan man även ta sin pizza på trottoarserveringen.

Fat Frank’s erbjuder även catering med pizzafokus för den som vill beställa.

Föreslå ändringar

Recensioner av Fat Frank's

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
6 feb 2023

Väldigt trevlig pizzeria på Karlavägen. Litet och mysigt, goda pizzor. Väldigt trevlig personal!
Flera viner på glas, testade tre olika vita som var bra! Gillar det, men tycker att det idag finns väldigt många bra pizzerior och konkurrensen är dä... Visa hela »

7 okt 2015

Mycket trevlig liten kvarterskrog. Skön atmosfär och bra service. Måste också säga att priserna är bra för att vara ett sån ambitiös pizzeria så centralt. Ligger lägre i pris än alla andra konkurrenter som öppnat på senaste t... Visa hela »

18 jun 2021

Är det här ett skämt?
Frågan jag ställde när jag öppnade pizzakartongen. En extremt liten pizza med knappt någon sås och. Fruktansvärt torr och smakade som att den stått under en värmelampa i tre dagar. Hur någon kan äta... Visa hela »

7 jan 2020

Mysigt ställe, lugnt och avslappnat! Goda pizzor men nästan ännu godare är deras oliver! Plus för deras pizzaknivar!

10 nov 2018

Goda krispiga pizzor i en mysig avslappnad miljö. Avnjut en pizza eller en charkbricka med ett glas vin eller hämta hem din pizza. Supermysig och trevlig pärla på Karlavägen.!

30 okt 2018

Trevlig liten, italienare att slinka in i. Kan vara lite kallt i lokalen som gör att man spänner sig men atmosfären avkopplande och opretto.
Pizzorna är riktigt goda. Deg som är lätt fluffig och bara lite krispig , den sorten jag gillar med pizza.
Men vinnaren... Visa hela »

Listad i: Charkbrickor, Pizza
19 aug 2018

Bara testat take-away men pizzorna är riktigt bra.

20 jan 2018

Mycket enkelt och trevlig stämning i den lilla lokalen. Goda pizzor!

17 jan 2020

Goda, tunna, frasiga pizzor i italienskt stuk. Inte toppklass men absolut ett ställe värt att droppa in på om man spontant vill käka en god pizza och ta ett glas - då är det ett säkert kort.

Trevlig personal och överlag en trevlig upplevelse. Miljö... Visa hela »

12 jul 2016

God pizza i en härlig lokal, perfekt för avslappnade vardagsmiddagar.

25 okt 2018

Helt okej deg och ost med tryffelsalamin kändes som att den verkligen var av dåligt kvalité, som den man får på en lite sämre pizzeria i förorten, förstörde hela pizzan tyvärr.