Fiore Narvavägen

3,0
8 betyg
$$$
Restaurang
Hemsida
Instagram
Fiore
3,0
8 betyg
Hemsida
Instagram

Fiore Narvavägen är en kvarterskrog sprungen ur sommarrestaurangen Ponte Fiore som tidigare huserade vid Djurgårdsbron. Idag hittar du Fiore i moderna och bistroinspirerade lokaler på Narvavägen där du kan äta både frukost, lunch och middag, eller ta ett glas och lite snacks i baren. Menyn bjuder på medelhavssmaker med fokus på Italien, och när vädret tillåter kan du med fördel slå dig ner på uteserveringen.

I Fiores välkomnande lokaler på Narvavägen råder en modern bistrokänsla. Väggarna får liv av djungelinspirerade tapeter som kombineras med rustika läderdetaljer, vita dukar och mörkt trä. Den stora, öppna vinkylen är fylld av flaskor och vittnar om en gedigen vinlista. Öppettiderna är generösa, och menyn bjuder på såväl frukost som lunch och middag.

I frukostväg kan du bland annat hitta chiapudding, grekisk yoghurt, rågbröd med olika pålägg och croissanter. Till lunch serveras alltid dagens rätt tillsammans med några stående lunchklassiker signerade det italienska köket. Till frukost och lunch kan du även beställa en tarte flambée, som är en fransk variant på den klassiska pizzan. Middagsmenyn är fylld av medelhavssmaker med förrätter som bland annat burrata och carpaccio. Bland huvudrätterna finns både olika sorters pastarätter, kött- och fiskrätter och den uppskattade salladsklassikern Nicoise. Om sötsuget kickar in kan du sätta tänderna i desserter som bland annat tiramisu, glass och chokladbitar från Fiores egen plantage på Tobago.

Bakom den stora bardisken blandas cocktails av olika slag, och du hittar även flera sorters öl och vin. Här kan du hänga och bara ta ett glas, och kanske beställa in lite snacks som till exempel marconamandlar eller ost och chark. Sommartid kan du slå dig ner på uteserveringen och välja din favoritplats, antingen längs husväggen eller på det lilla torget utanför entrén.

Föreslå ändringar

Recensioner av Fiore

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
24 feb. 2023

Ett trevligt tillskott på Östermalm. Lokalen är mysig och inbjudande, precis som en kvarterskrog ska vara enligt mig. På sommaren har dom även en trevlig uteservering. Maten är god, men inte wow. Menyn hade kunnat vara mer spännande. Plus för bra priser, tre... Visa hela »

26 feb. 2022

Har tänkt att gå hit flera gånger för middag, men det har inte blivit av. Idag sken solen och vi var ute på en promenad. Vi stannade på Fiore för att få en kaffe i värmen. Men vilken besvikelse det var. Massa lediga bord, men vi blev placerade i bare... Visa hela »

31 okt. 2021

Kul att Fiore fått en permanent plats att husera på. Det här är ett rejält snäpp upp från originalet vid Djurgårdsbron. En mycket trevlig kvarterskrog, med god mat men som inte sticker ut på något sätt. Prisvärt och trevlig service. M... Visa hela »

Listad i: Frukost
3 maj 2022

Finns att jobba på gällande servicen. I övrigt en trevlig kvarterskrog där det serveras bra mat till bra priser.

1 okt. 2023

En resturang under all kritik. Faktiskt det sämsta jag varit på någonsin. Min carbonara var inte färdigkokt och simmade i grädde. Den var så osmaklig att jag ej kunde äta upp den. Meddelade servitrisen som inte lyfte på ögonbrynen. Skitigt på to... Visa hela »

7 jan. 2023

Det börjar med att vi får vänta 15 minuter på att få beställa. 45 minuter efter frågar vi vår servitris när maten kan tänkas komma, får som svar med dryg ton ”det är pågång”. Efter drygt 1 h får vi maten,... Visa hela »

30 mars 2023
6 feb. 2022