Restaurant Persona

4,5
8 betyg
$$$$
Lyxrestaurang
Persona
4,5
8 betyg

Persona drivs av Louis Cespedes, som tidigare arbetat på Frantzén och Adam/Albin, tillsammans med Jonatan Nyström, som också kommer från Frantzén. Här sker allt i samarbete med utvalda jordbrukare, vinproducenter och hantverkare.

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,5
8

Recensioner av Persona

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Födelsedagsmiddag igår på Restaurang Persona. Avsmakningsmeny med flera försnacks och grym mat och dryck rakt igenom hela kvällen. Började med skönt häng i fåtöljer i lounge-delen med flera småsnacks. Allt övervakat av en av gäster...

Jag har länge velat gå hit och var så taggad på denna lilla fina restaurang som man hört så mycket om och som ska vara "fine dining" i avslappnad miljö. Och där instämmer jag.
Trevligt och snyggt inredd med skön atmosfär, vä...

Texten har översatts automatiskt.

Fantastisk upplevelse. En fast meny med smaker upp till hög volym med fantastiska råvaror tillsammans med ett otroligt urval av viner, varav några serveras på glas.
Middagen började på baksidan med några snacks, varefter vi leddes ner för att upptä...

Jag glömde fotografierna då jag var för upptagen av att njuta, så denna recension blir bara skriftlig. Nåväl! Det går verkligen inte att ta miste på att både Louis och Jonatan verkligen älskar mat och vin. Man får ett genuint bemötan...

Persona opened just a few weeks ago in a stunning, completely renovated and re-designed space. It was started by ambitious founders. Louis is an award wining chef and Jonathan is an up and coming star in the hospitality industry, both have worked before at Frantzen and Adam&Albin. As you can exp...

Listad i: Favoriter

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,5
8

Representerar du Restaurant Persona?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Vad kostar det att äta på Restaurant Persona?

Restaurant Persona ligger i prisklassen Hög ($$$$).

Är det dyrt att äta på Restaurant Persona?

Persona ligger i den högsta prisklassen, så som besökare kan förvänta sig att betala mer än på de flesta andra restauranger.

Var ligger Restaurant Persona?

Restaurant Persona ligger på Torstenssonsgatan 11, 114 56, Östermalm. Närmsta tunnelbana är Östermalmstorg (ca 600m).