Fuori di Pizza Vasastan

4,3
4 betyg
$
Pizzaställe
Hemsida
Instagram
Fuori di Pizza Vasastan
4,3
4 betyg
Hemsida
Instagram

Fuori di Pizza vid Sankt Eriksplan drivs av far och son från Italien. Här serveras genuina pizzor gjorda på italienska råvaror, med deg som får jäsa länge. Den som är sugen på pasta hittar även det på menyn.

Det italienska lilla pizzastället på Karlbergsvägen ser kanske inte så märkvärdigt ut utifrån, men här lägger man stor vikt vid den italienska maten. Glöm den försvenskade pizzerian; Fuori di Pizza drivs av italienare och maten lagas på genuint sätt. Hit hittar du först och främst för pizzorna, som görs med certifierat mjöl och utvalda italienska råvaror. Degen får jäsa i upp till 70 timmar för att pizzorna ska bli lättare och luftigare.

På menyn kan du välja bland ett gäng olika klassiska pizzor som exempelvis margherita, calzone eller napoletana. Du kan även få din pizza i litet format, ungefär i samma storlek som en macka, om du inte är så hungrig. Du hittar också lasagne och andra pastarätter på menyn. Utöver detta erbjuder Fuori di Pizza även catering med typiska italienska rätter till olika evenemang såsom födelsedagar, bröllop, luncher och middagar. Bland annat går det att beställa italiensk buffé, pasta, focaccia, pizza och tiramisu.

Föreslå ändringar

Användarbilder från Fuori di Pizza Vasastan Användarbilder
Lägg till bild

Recensioner av Fuori di Pizza Vasastan

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
17 apr. 2019

Goda äkta italienska pizzor med bl.a. mozzarellan direktimporterad från Italien. Drivs av äkta italienare. Extremt liten lokal med endast ett bord för fyra personer. Ser inte mycket ut för världen men pizzorna är riktigt goda.

3 feb. 2023

Texten har översatts automatiskt. Visa original »

När vi var i Stockholm upptäckte vi denna otroliga pizzeria. Pizzorna är de bästa vi har ätit på länge, degen är utsökt och krispig och ingredienserna är färska. Vi skulle definitivt rekommendera denna varma plats med ett mycket vänligt vä... Visa hela »

15 juni 2020

Så mysigt ställe. Trevlig personal. God pizza 🍕 prisvärt och äkta italiensk. 💯 så värt massa besök

14 juni 2019

Det här stället är lite större än ett hål i väggen men inte mycket. De erbjuder några fåtalet sittplatser där inne men det är inte för miljön man går hit utan det är för pizzorna. Drivs av en far & son från... Visa hela »