Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Sommartid öppnar di Sotto upp sina två terrasser i operahuset vid Gustav Adolfs torg. En av dem är den medelhavsinspirerade sommarrestaurangen Guldterrassen, som även bjuder på bar, dj:s och AW-häng med vacker utsikt.

Di Sotto, tidigare Brasseriet, har förvandlat operahuset till en livlig mötesplats med mat och barhäng, och på sommaren finns dessutom två terrasser för alla som inte kan få nog av utsikten. Guldterrassen ligger på gaveln och blickar ut över Gustav Adolfs torg, Strömmen och slottet. Här kan man komma i stämning med medelhavsinfluerade smårätter, svenska klassiker, rosé och bubbel under ett av parasollen. Kvällstid spelar dj:s, och några dagar i veckan kör man after work i kvällssolen.

Di Sottos andra terrass, Strömterrassen, ligger på husets framsida och arrangerar även nattklubbar. Terrasserna är sommaröppna, men själva Brasseriet är öppet året runt.

Se även Strömterrassen

Användarbilder på Guldterrassen Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Guldterrassen av Hanna H.
  • Bild från Guldterrassen av Hanna H.
  • Bild från Guldterrassen av Hanna H.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
24 jun 2019

VILKET STÄLLE!
Hade absolut höga förväntningar på denna pärla och alla uppfylldes brutalt! Denna terass kan vara Stockholms bästa. Det finns inte en bättre utsikt än denna.

Lugnt och inte mycket människor om man kommer i rimlig tid. Svi... Visa hela »