Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Halv Grek plus Turk

Halv Grek Plus Turk tar med sig en bit av östra Medelhavets matkultur till Östermalm. Här serveras framförallt rätter med inspiration från Grekland och Turkiet (som namnet antyder) - men i modern tappning och med egna tolkningar. På menyn hittar du mängder av meze att kombinera och dela runt bordet.

Användarbilder på Halv Grek plus Turk

Lägg till bild
Bli den första att lägga till en bild

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
14 apr 2018

Trevlig miljö, helt okej mat. Tveksamt om det räcker för att jag ska komma tillbaka dock!

12 feb 2021

Trevlig inramning, goda drycker, trevlig service. men blir aldrig riktigt helt nöjd här, lite för slentrian i menyn, inte mycket nytt.

10 feb 2015

Halv grek plus turk är en orientalisk restaurang belägen på Jungfrugatan 33 med mat inspirerad från östra medelhavsregionen. Jag tog tillsammans med mitt sällskap in många olika både varma och kalla smårätter (meze) vilka alla uppskattades vä... Visa hela »

19 sep 2016

God mat från en rolig meny. Just när jag var där hade vi en märklig servitör, men så är det kanske inte alltid.

24 mar 2016

Rätt svårt att sätta betyg på detta ställe. Maten i helhet var god, stället i sig var väldigt trevligt men servicen var väldigt märklig. Nonchalant till gränsen på otrevligt - ett väldigt konstigt bemötande som nästan blev komi... Visa hela »

21 sep 2015

I mitten av övre Östermalm, som generellt inte pulserar överhuvudtaget, har den här otroligt familjära restaurangen huserat i 20 år. Ett väldigt trevligt meze-ställe som aldrig är tomt men som nästan alltid kan klämma in än. Bra vinlista o... Visa hela »

22 sep 2016

På ngt konstigt sätt saknade jag mina favoriter ur båda köken. Lite trist mat.

29 jun 2018

Alldeles för små portioner och smaklöst för vad det kostade...vi var två personer som åt, och för bröd med tsatsiki i princip betalade man 600kr...

6 aug 2016

Gudomlig mat, fantastisk miljö och oerhört trevlig personal

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.