Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Hemma hos Kaj

3,0
6 recensioner

Hemma hos Kaj

3,0
6 recensioner
Hemma hos Kaj

På den här hemtrevliga krogen i Hammarby Sjöstad hämtas influenserna från hela världen. Hit kommer du för att äta, hänga i baren och lyssna på musik. Det går även att hyra lokalen som festlokal för upp till 160 sittande gäster. Bland annat arrangeras bröllopsfester och barnkalas.

Användarbilder på Hemma hos Kaj Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Hemma hos Kaj av Maria N.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
26 nov 2019

Kvarterskrog med uteservering precis vid Hammarbykanalen. Inget extraordinärt men funkar.

16 feb 2019

Käkade Hemma hos Kaj tillsammans med ett gäng kollegor. Inredningen var lite udda men på ett mysigt sätt. Vi kring bordet var nöjda med maten, vissa mer än andra. Något lång väntetid däremot.

31 okt 2018

Har varit här tillräcklig många gånger att definitivt bedöma att maten är hemsk. Så pass att även om det var gratis så hade jag inte velat äta här.
Dessutom vet man aldrig hur servicen kommer att vara. ibland ok, ibland helt enkelt odrä... Visa hela »

11 dec 2019

Hade min 30-årsfest här och är så sjukt nöjd! Rekommenderas om du ska ha ett lite större galej! Servade på alla sätt och vis! (inte ätit "vanlig" middag här, så kan tyvärr inte betygsätta för det)

28 maj 2019

Översätt till svenska »

Very nice location, I came here with a buddy to grab a drink . The sun was out the outdoor area was nice just what we needed on a nice spring evening with a view of the water , the bartender was nice I asked him to surprise me with something sweet & sour & he made a delicious cocktail 🍹 sa... Visa hela »

6 aug 2014

Jag har hittat min nya lokala favorit, hit vill jag komma ofta.

Hammarby Sjöstad har verkligen blivit ett eget litet samhälle med butiker, restauranger och bra gym. Att Systembolaget finns här numera är väl också ett tecken på det.

Hemma hos Kaj... Visa hela »