Hemma hos Kaj

3,0
8 betyg
$$-$$$
Restaurang
Bar
Hemma hos Kaj
3,0
8 betyg

På den här hemtrevliga krogen i Hammarby Sjöstad hämtas influenserna från hela världen. Hit kommer du för att äta, hänga i baren och lyssna på musik. Det går även att hyra lokalen som festlokal för upp till 160 sittande gäster. Bland annat arrangeras bröllopsfester och barnkalas.

Kontaktinformation

Besökarnas bilder från Hemma hos Kaj Bilder

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
3,0
8

Recensioner av Hemma hos Kaj

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Har varit här tillräcklig många gånger att definitivt bedöma att maten är hemsk. Så pass att även om det var gratis så hade jag inte velat äta här.
Dessutom vet man aldrig hur servicen kommer att vara. ibland ok, ibland helt enkelt odrä...

Kvarterskrog med uteservering precis vid Hammarbykanalen. Inget extraordinärt men funkar.

Käkade Hemma hos Kaj tillsammans med ett gäng kollegor. Inredningen var lite udda men på ett mysigt sätt. Vi kring bordet var nöjda med maten, vissa mer än andra. Något lång väntetid däremot.

Har varit här ett par gånger nu, både ätit och tagit några drinkar, och det slår aldrig fel när man beställer en classic Margarita, en så enkel drink som många kan misslyckas med ändå, men här har jag hittat min näst bä...

Jag har hittat min nya lokala favorit, hit vill jag komma ofta.

Hammarby Sjöstad har verkligen blivit ett eget litet samhälle med butiker, restauranger och bra gym. Att Systembolaget finns här numera är väl också ett tecken på det.

Hemma hos Kaj...

Hade min 30-årsfest här och är så sjukt nöjd! Rekommenderas om du ska ha ett lite större galej! Servade på alla sätt och vis! (inte ätit "vanlig" middag här, så kan tyvärr inte betygsätta för det)

Första gången, trevlig personal, vi åt bara nåt enkelt men det var bra och jag tänkte ”vilket trevligt ställe hit vill jag gå igen och äta lite mer”. Detta var i början av juli. Andra gången 25 juli, har bokat bord och är sex pe...

Very nice location, I came here with a buddy to grab a drink . The sun was out the outdoor area was nice just what we needed on a nice spring evening with a view of the water , the bartender was nice I asked him to surprise me with something sweet & sour & he made a delicious cocktail 🍹 sa...

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
3,0
8

Representerar du Hemma hos Kaj?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Vad kostar det att äta på Hemma hos Kaj?

Hemma hos Kaj ligger i prisklassen Undre mellanklass ($$)/Mellanklass ($$$).

Vilken typ av mat serveras på Hemma hos Kaj?

På Hemma hos Kaj serveras bland annat:

  • Internationellt

Har Hemma hos Kaj uteservering?

Ja, Hemma hos Kaj har en uteservering som ger dig möjlighet att njuta av vädret samtidigt som du njuter av en öl, ett glas vin eller en drink.

Kan man beställa take away från Hemma hos Kaj?

Ja, du kan beställa mat för avhämtning från Hemma hos Kaj. De erbjuder take away-alternativ så att du kan ta med maten hem eller till picknicken.

Serverar Hemma hos Kaj lunch?

Ja, Hemma hos Kaj har lunchserveringar.

Var ligger Hemma hos Kaj?

Hemma hos Kaj ligger på Hammarby kaj 18, Hammarby sjöstad. Närmsta tunnelbana är Gullmarsplan (ca 750m).