Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Hirschenkeller Hornsgatan

0,0
0 recensioner
Redigera Hirschenkeller Hornsgatan
Hirschenkeller Hornsgatan

Hirschenkeller öppnade första gången 1976 och finns numera på flera olika adresser i Stockholm. Till konceptet hör en kombination av pub och restaurang som serverar redig mat och ett stort utbud av dryck till bra priser. Våren 2015 öppnade tredje stället på Hornsgatan nära Hornstull.

Precis som på syskonkrogarna handlar konceptet om gemytlig pubkänsla – här ska det finnas en naturlig mötesplats för alla, oavsett om man är hungrig eller törstig. Vid sidan om öl, vin och cider serveras maträtter i stil med bratwurst, hamburgare, plankstek och fish n chips. Det finns även ett par vegetariska alternativ på menyn. Vill man bara ha något litet till sin öl erbjuds även mindre rätter som toast skagen och nachos.

Inredningen går i upprustat pubstuk, med väggpaneler, mörka trämöbler, tavlor och horn. Hit kommer du för att umgås med vännerna över något att äta och/eller dricka. Priserna är relativt låga på både mat och dryck, med exempelvis ordentliga rätter runt hundringen. Utbudet är till för att tilltala de flesta. Restaurangen har öppet från lunch till sen kväll hela veckan, och på sommaren lockas många till uteserveringen på Hornsgatan.

Se även Hirschenkeller Fridhemsplan, Hirschenkeller Sveavägen, Hirschenkeller Götgatsbacken

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
Bli den första att recensera Hirschenkeller Hornsgatan!

Användarbilder på Hirschenkeller Hornsgatan Visa alla

  • Lägg till bild