Retro Hornstull

3,3
4 betyg
$$
Restaurang
Bar
Hemsida
Instagram
Retro
3,3
4 betyg
Hemsida
Instagram

Retro är precis vad namnet utlovar - en nostalgidoftande sportbar och restaurang i amerikana-stil. Här kan sportintresserade och 80-talsfetichister dricka öl sida vid sida. På Retro i Hornstull tar även maten lite större utrymme, med en uppgraderad version av pubmat i avslappnad miljö.

Grundidén är att framhäva det populära 70- och 80-talet. Förutom den "old-school"-inspirerade inredningen är lokalen här på Hornsgatan 136 givetvis också full av stora flatscreens. Sportbarer finns det gott om men äntligen har lite medveten stil tillförts till spelet.

Trots sporttemat är Retro alltså mer än bara en klassik sportbar. Detta återspeglas i den omfattande menyn med utvalda råvaror och kvalitetskött för att även förhöja smakupplevelsen. Som förväntat erbjuder den amerikanskinspirerande matsedeln allt ifrån grillade hamburgare, baby back ribs till quesadillas och Buffalo wings. Om detta inte skulle räcka till, avsluta med en dessert som Oreo Cookie Dream.

Föreslå ändringar

Användarbilder från Retro Användarbilder

Recensioner av Retro

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
22 jan. 2020

Ogillar sportbarer generellt.
Men denna känns så tråkig och att den befinner sig på Stockholms sämsta och tråkigaste gata gör inte saken bättre. Inredningen är et t försök att se ut som "retro" diner men fail
Ok priser fö... Visa hela »

9 sep. 2023

Helt otrolig service med bra atmosfär!

9 sep. 2023

Så sinnes bra så att jag storknade, fotboll och bira i högsta klass. Är ni i Stockholm, besök!!!

10 maj 2021

Översätt till svenska »

Trevlig sport bar i sig, men vill varna för Stockholms otrevligaste servitriser. Inte ens ett Hej får man, om du är en människa som gillar god service = Undvik stället till varje pris. tjejerna som jobbar där är noll service inriktade. Spendera era pengar på... Visa hela »