Holy Cow Vasastan

4,2
6 betyg
$$
Indisk restaurang
Holy Cow
4,2
6 betyg
Holy Cow i en mening: Mysig indisk restaurang med en stor variation av rätter för såväl köttätaren som vegetarianen och veganen.
Kort om drycken: Indisk öl, drinkar och vin.

På Holy Cow i Vasastan värmer man spetten och värmer ugnen rejält för att tillaga genuin indisk mat. I avslappnad miljö serveras smakrika grytor, grillat kött och ett stort utbud av vegetariska och veganska rätter som passar kompisgänget lika väl som familjen eller dejten.

På en sidogata till Vasaparken har Holy Cow ett gemytligt krypin med såväl tegelväggar och industriella detaljer som mysiga kuddar och dämpat ljus. Det finns även plats i baren om man bara vill komma förbi på något litet att äta och ta något något passande att dricka till. Där har man förstås laddat upp med indisk öl, men den som hellre dricker en drink eller ett glas vin får också sitt behov stillat.

Den som vill djupdyka i det indiska köket kan botanisera bland de många rätter som finns på menyn. Bland förrätterna finns klassiker som daal, papadam och samosa, medan huvudrätterna erbjuder en bredd av grytor, tandoori, sizlar och husets rekommendationer med ditt eget val av kyckling, lamm och räkor. Också den som äter vegetariskt har mycket att välja mellan, med delar av menyn helt avsatta till rätter med ost, grönsaker och veganska varianter av kyckling. Avsluta med en indisk efterrätt eller glass för att knyta ihop upplevelsen.

1

Kontaktinformation

Besökarnas bilder från Holy Cow Bilder

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,2
6
Google-logo
Google
4,4
545

Recensioner av Holy Cow

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

God mat och mycket prisvärt! Trevlig personal.

God indisk mat. Väldigt trångt mellan borden vilket gjorde att man hörde mer av bordsgrannarnas samtal än vad man önskat. Gullig och ung personal. Rekommenderas ett besök.

Helt ok mat och trevlig personal.

Texten har översatts automatiskt.

Ingenting är bättre än indisk mat! Och den här restaurangen vet hur man gör!

Jättegod indisk mat med stora portioner och mycket smaker. Lokalen är ganska liten och trång, man sitter nära bordsgrannarna och personalen får kämpa lite för att komma fram mellan borden. Men det är ändå en mysig stämning. Personalen då...

SÅ mysigt, god mat och trevlig personal. Kan varmt rekommendera Holy Cow i Vasastan!!!!!

1

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,2
6
Google-logo
Google
4,4
545

Representerar du Holy Cow Vasastan?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Vilken typ av mat serveras på Holy Cow Vasastan?

På Holy Cow Vasastan serveras bland annat:

  • Indiskt
  • Stark mat
  • Veganskt
  • Vegetariskt

Vad kostar det att äta på Holy Cow Vasastan?

Holy Cow Vasastan ligger i prisklassen Undre mellanklass ($$).

Kan man beställa take away från Holy Cow Vasastan?

Ja, du kan beställa mat för avhämtning från Holy Cow. De erbjuder take away-alternativ så att du kan ta med maten hem eller till picknicken.

Serverar Holy Cow Vasastan lunch?

Ja, Holy Cow har lunchserveringar.

Finns det veganska rätter på Holy Cow Vasastan?

Ja, Holy Cow erbjuder veganska rätter.

Var ligger Holy Cow Vasastan?

Holy Cow Vasastan ligger på Gästrikegatan 3, 11362, Vasastan. I närheten ligger Sankt Eriksplan, Stockholm. Närmsta tunnelbana är S:t Eriksplan (ca 200m).