Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Abyssinia

4,0
3 recensioner

Abyssinia

4,0
3 recensioner
Abyssinia

Etiopiska kvarterskrogen Abyssinia var först i Sverige med att servera afrikansk mat, och här får man hela kulturen på köpet. Maten baseras ofta på grytor med färska grönsaker och röror gjorda på lamm, nöt och linser. Ett tips är att tvätta händerna först, då all etiopisk mat serveras med brödet Injera som används istället för bestick. Restaurangen vann Gulddraken år 2003, och trots den höga nivån är priserna riktigt humana.

Användarbilder på Abyssinia Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Abyssinia av Katarina D.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
30 okt 2018

Kul, annorlunda och gott som engångsgrej. . Lågt betyg är för att jag inte kommer att springa tillbaka. Inga cravings. Inget vin serveras. Typ två sorters öl. Oinspirerande lokal, osmysigt.
Jätte trevlig servitris
Man betalar vid kassan
Tog special... Visa hela »

25 nov 2018

Genuin Etiopisk mat och gott vin. Liten mysig restaurang. Trevlig ägare, bra service. Beställde den veganska avsmakningsmenyn och lyckades knappt äta upp hela. Även luchbuféen är prisvärd.

26 maj 2019

This is one of my absolute favorite Stockholm restaurants. The owner is always really kind and hospitable, and both lunch and dinners are delicious. Highly recommended!